Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney kan få sjansen mot Trinidad

Sparket ned Walcott på trening.

(Dagbladet.no): Wayne Rooney er voldsomt frisk på trening. I går taklet han Theo Walcott (17) bakfra så det suste på feltet, og nervene sto på høykant i den engelske treningsleiren.

Men Arsenal-talentet fikk seg bare en smell i leggen, og er klar til torsdagens oppgjør mot Trinidad og Tobago.

Landslagssjef Sven-Göran Eriksson utelukker ikke at det samme gjelder Rooney, selv om vidunderet på 20 år knapt er friskmeldt etter fotbruddet.

- Jeg er optimistisk som alltid. Jeg er født slik. Vi må ta dag for dag, for å være ærlig, sier Svennis til BBC.

Rooney i spill vil være en enorm opptur for engelskmennene etter den skuffende VM-premieren mot Paraguay lørdag. Laget vant 1-0 og sikret seg tre poeng, men imponerte få uten 20-åringen på topp.

- Han er ved godt mot. Han gjør det bra, og forhåpentligvis vil han kunne delta i noen kamper. Han ser bra ut på trening, sier United-kompis og landslagsstopper Rio Ferdinand.

Ferdinand mener Rooney brenner etter å få spille VM-kamp. Etter møtet med Paraguay løp han inn på banen for å kjenne på underlaget.

- Han var desperat etter å komme seg på banen. Sånn er det å være en unggutt, sier Ferdinand.

KLØR ETTER SPILL: Wayne Rooney ser meget bra ut, hevdes det i England-leiren. På trening var han i overkant frisk da han taklet Theo Walcott.
<B>NEKTER Å AVSKRIVE ROONEY: Sven Göran Eriksson holder døra åpen for Wayne Rooney. Før VM-starten ble det sagt at 20-åringen neppe spilte i gruppespillet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling