FULGTE MED FRA EN VIP-BOKS: Wayne Rooney fulgte hvert spark på ballen fra sin plass i den ene VIP-boksen, og jublet for hver United-scoring som han skulle spilt selv. Selv kan han ha scoret sitt siste mål for sesongen. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS
FULGTE MED FRA EN VIP-BOKS: Wayne Rooney fulgte hvert spark på ballen fra sin plass i den ene VIP-boksen, og jublet for hver United-scoring som han skulle spilt selv. Selv kan han ha scoret sitt siste mål for sesongen. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLISVis mer

Rooney kan ha spilt sin siste kamp for sesongen

- Han er desperat, sier Ferguson.

||| (Dagbladet): Mens lagkameratene sikret en meget viktig 3-1-seier mot Tottenham, satt en skadd Wayne Rooney i VIP-losjen med sønnen Kai Wayne.

Skal man tro sir Alex Ferguson kan det fortsette på samme måte ut sesongen også. United har to kamper igjen, borte mot Sunderland og hjemme mot Stoke.

- Han trenger nok to eller tre uker på å bli frisk, sier Ferguson ifølge nyhetsbyrået PA.

United-manageren unnlot å opplyse om at Rooney pådro seg en skade i lysken under torsdagens trening da han i går holdt sin ukentelige pressekonferanse, og derfor ble mange overrasket da de oppdaget at Premier Leagues toppscorer verken var på banen eller tribunen.

Rooney står med 34 scoringer i alle turneringer i år, hvorav 26 av dem har kommet i Premier League.

Han er favoritt til å stikke av med prisen som årets spiller, og har vært Uniteds store talisman gjennom hele sesongen.

Dimitar Berbatov har vikariert på topp for Rooney i flere kamper i det siste, uten å ha funnet veien til nettmaskene. I dag var det Ryan Giggs og Nani som tok målscoreransvar for United.

Ferguson utelukker imidlertid at Rooney kan returnere fra skaden tidligere enn antatt - slik han har for vane å gjøre.

- Vi forsøker å få ham tilbake, han er selvsagt desperat etter å bli klar selv. Vi må bare vente og se, sier Ferguson.