Rooney klasket til WWE-stjerne

Ble med på showet foran sønnen.

 MED I SHOWET:  Wayne Rooney har tidligere havnet i ordkrig med wrestling-stjerna Wade Barrett. I går kveld klasket Rooney til Barrett under en WWE-kamp. Alt var iscenesatt. Foto: NTB Scanpix/Twitter.
MED I SHOWET: Wayne Rooney har tidligere havnet i ordkrig med wrestling-stjerna Wade Barrett. I går kveld klasket Rooney til Barrett under en WWE-kamp. Alt var iscenesatt. Foto: NTB Scanpix/Twitter.Vis mer

(Dagbladet): Det gikk hett for seg under en WWE-stevnet i Manchester seint i går kveld. Manchester United-stjerna Wayne Rooney havnet i fokus etter at han klasket til Wade Barrett.

Barrett som i fjor beskyldte Rooney for å filme, fyrte på ny løs mot landslagsspilleren da han oppdaget Rooney sammen med sin sønn Kai på første rad.

- Jeg skulle gjerne ha invitert deg opp i ringen, Wayne, så vi kunne ha utkjempet dette som menn. Men jeg vil ikke at din sønn skal se deg mislykkes. Og la oss være ærlige, det ser han hver gang du spiller fotball, sa Barrett i mikrofonen til ellevill jubel i arenaen.

WWE-stjerne gikk så ned til Rooney hvor fotballstjernen klasket til han. På teatralsk vis falt Barrett før han rullet flere ganger.

Hele seansen kan du se hos ESPN.

Hendelsen var i tro wrestling-ånd iscenesatt. og Wade Barrett, eller Stu Bennett som han egentlig heter fortsatte spøken i sosiale medier.

- Reiser til Old Trafford i morgen tidlig. Håper Wayne Rooney har mot nok til å møte meg der, tvitret WWE-stjernen, før han fulgte opp med:

- Har noen nummeret til Phil Bardsley?

Rooney svarte selv Barrett på Twitter da han ble beskyldt for å filme med mot hans favorittlag Preston North End forrige sesong. I går spilte de derimot på lag.

- Det var briljant. Wayne var i et herlig humør og hadde ingen problemer med å bli på «stuntet». Fansen elsket det og det tror jeg hans sønn Kai også gjorde, sier en kilde til Daily Mail.

I vår slapp The Sun en video som viste Rooney og hans tidligere lagkamerat Phil Bardsley lekebokset på hans kjøkken. Videoen ender med at Bardsley knocker Rooney rett ut.

West Bromwich-spiller Darren Fletcher og United-assistent Ryan Giggs var også til stede sammen med Rooney.