KNOCKET UT: The Sun har fått tak i en video der Wayne Rooney bokser med sin gamle lagkamerat Phil Bardsley - og blir knocket rett ut. Foto:  AFP/Faksimile The Sun
KNOCKET UT: The Sun har fått tak i en video der Wayne Rooney bokser med sin gamle lagkamerat Phil Bardsley - og blir knocket rett ut. Foto: AFP/Faksimile The SunVis mer

Rooney lekebokset med gammel lagkamerat. Ble knocket rett ut

The Sun-video.

(Dagbladet): Manchester United-spissen Wayne Rooney har tydeligvis andre sportslige interesser utenfor fotballen. Det viser en video The Sun (krever innlogging) har publisert i dag.

På sitt eget kjøkken bokser Wayne Rooney med sin gamle lagkamerat Phil Bardsley (nå Stoke) - en lek som ender i knock out.

United-spilleren blir knocket ut av Bardsley, og blir liggende urørlig på kjøkkengulvet før videoen slutter. Men det gikk tydeligvis bra med 29-åringen, som var i aksjon for rødtrøyene allerede helgen etter.

- Vi ble alle bekymret når han gikk i gulvet på den måten der. Det smalt skikkelig og han ble liggende på ryggen med lukkede øyne, uten å røre seg. Folk var redd for at han virkelig hadde slått hodet og skadet seg. Alle syntes det var en dum ting å gjøre, men de ble revet med, sier en kilde til avisa.

Videoen skal være spilt inn 22. februar, dagen etter at United tapte 2-1 for Swansea.

Ifølge Daily Mail har Rooney selv drevet aktivt med boksing, og følger interessert med på sporten.

- Jeg tror boksetreningen har kommet godt med i utviklingen som fotballspiller, spesielt det å slå gjennom i Premier League i så ung alder. Jeg trengte den ekstra styrken boksetrening har gitt meg. Det gjorde det enklere å spille enn det kanskje kunne vært, og det har hjelpet meg med spillet, har Rooney uttalt ifølge avisa.