Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney må i bannehøring rett før Chelsea - United

Innrømmer støtende språk, men mener to kampers karantene er for strengt.

«FUCKING WHAT»: Wayne Rooneys utbrudd foran tv-kamera etter å ha fullført hattricket sitt mot West Ham, ender nå i en høring i morgen. Rooney aksepterer straff for banningen, men mener to kampers karantene er for strengt. Foto: Sky Sports
«FUCKING WHAT»: Wayne Rooneys utbrudd foran tv-kamera etter å ha fullført hattricket sitt mot West Ham, ender nå i en høring i morgen. Rooney aksepterer straff for banningen, men mener to kampers karantene er for strengt. Foto: Sky Sports Vis mer

(Dagbladet): Wayne Rooney aksepterer straff for banneordene han kom med etter hattricket mot West Ham lørdag, dette melder FA på sine hjemmesider.

Manchester Uniteds stjernespiller har imidlertid klaget på at straffen på to kampers karantene er for streng. Det vil dermed bli en høring i morgen, samme dag som United møter Chelsea i kvartfinale i Champions League.

Wayne Rooney mister seriekampen mot Fulham og FA-cupsemifinalen mot Manchester City, dersom utestengelsen blir stående.

Rooney har ligget lavt etter banninga lørdag. Kort tid etter kampen beklaget han språket på Uniteds hjemmesider. I dag trente han ikke, angivelig på grunn av en skade. Han skal imidlertid være spilleklar til CL-kvartfinalen i morgen.

- Jeg vil gjerne beklage enhver skade noen kan ha tatt av målfeiringen min, spesielt overfor foreldre eller barn som så på. Mange følelser var i sving, og i ettertid ser jeg at min spontane reaksjon var upassende. Det var ikke rettet mot noen spesielle, sa Rooney.

Dagbladet kommer med mer

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media