Rooney må ned i lønn for å fortsette i United

Det hevdes i dagens ryktebørs.

 LINKES TIL MANGE KLUBBER:  Wayne Rooneys framtid er usikker. Foto: Adrian Dennis/NTB Scanpix.
LINKES TIL MANGE KLUBBER: Wayne Rooneys framtid er usikker. Foto: Adrian Dennis/NTB Scanpix.Vis mer

(Dagbladet) Real Madrid, Arsenal, Chelsea og Barcelona. Alle er klubber som Wayne Rooney er blitt koblet til gjennom sommeren.

Foreløpig har det ikke kommet noe konkret, verken fra klubben eller Rooney selv. I følge sentrale kilder skal Rooney ha hatt et hemmelig møte med sin nye sjef David Moyes i starten av denne uken.

Den tidligere Everton-manageren skal være interessert i å beholde Liverpool-gutten. Men ikke til enhver pris.

250 000 pund per uke The Independent hevder nå at United-stjernen må ned i grunnlønn for å fortsette på Old Trafford. 27-åringen skrev under på en lukrativ avtale med Manchester-klubben sist som ga ham 250 000 pund i uka.

Det mener Moyes er for mye, skriver avisa. Skotten er interessert i å gi Rooney prestasjonsbasert kontrakt, som kan gi han den samme utbetalingen han nå har - hvis han presterer godt.

Ryan Giggs er fersk i Uniteds trenerapparat, og waliseren skal ha fått oppgaven med å overtale Rooney. Senere i dag skal Moyes møte pressen for første gang som Manchester United-manager.

Drømmeduo
I Frankrike er PSG i ferd med å danne det som kan bli en superduo kommende sesong. Nyansatte Laurent Blanc skal være nære å sikre seg Edison Cavani. Den franske mesteren skal ha gått med på Napolis krav om en overgangssum på 400 millioner.

 STILLER KRAV:  David Moyes møter i dag pressen for første gang. Han ønsker å beholde Wayne Rooney, men ikke på den nåværende kontrakten. Foto: Lindsey Parnaby / NTB Scanpix.
STILLER KRAV: David Moyes møter i dag pressen for første gang. Han ønsker å beholde Wayne Rooney, men ikke på den nåværende kontrakten. Foto: Lindsey Parnaby / NTB Scanpix. Vis mer

José Mourinho ønsket å hente Napoli-spissen til Stamford Bridge. I steden skal han ha pekt ut Liverpool-spissen Luis Suarez som et mulig mål.

Carlos Tevez har allerede signert for Juventus. Nå viser det seg at en tidligere kamerat ville det annerledes. Mario Balotelli forsvant fra Manchester City til AC Milan for ett år siden. Nå sier italieneren at hadde en ønsket om å få argentineren til sin klubb.

- Tevez er en god venn og jeg sa han burde komme til Milan, sier Balotelli i følge Sky Sports.

Southampton eller Tottenham?
Southampton-manager Mauricio Pochettino bekrefter nå interessen for brasilianske Leandro Damiao, skriver BBC. Brasilianeren har i lengre tid vært koblet til Premier League-rivalen Tottenham.

Tottenham-spiss Emmanuel Adebayor kan ha spilt sin siste kamp i England. Tyrkiske Besiktas håper å få til en avtale med 29-åringen.

Tidligere Barcelona-spiller Javier Saviola gjorde det bra med sitt Malaga i år. Nå er den lille argentineren på vei til Premier League, mener Daily Star. Men ikke til en toppklubb. West Ham og Cardiff skal være interessert i 31-åringen, som er ferdig i Malaga etter at kontrakten hans gikk ut.

Haugesund-spiller til Palace? Tippeligaen kan få sin neste Premier League-eksport. Umaru Bangura er ønsket av Jonathan Parrs Crystal Palace, skriver London Evening Standard.

 TIL PSG:  Edison Cavani spås en klubbframtid i franske PSG. Foto: NTB Scanpix /Eduardo Martins.
TIL PSG: Edison Cavani spås en klubbframtid i franske PSG. Foto: NTB Scanpix /Eduardo Martins. Vis mer

Palace-sjef Ian Holloway ønsker å forsterke forsvaret med FKH-spilleren. Haugesund Avis forteller at rogalandsklubben har avslått et bud.

 LINKES TIL ENGLAND:  Leandro Damiao kan havne i Southampton. Foto: Jonathan Nackstrand / NTB Scanpix.
LINKES TIL ENGLAND: Leandro Damiao kan havne i Southampton. Foto: Jonathan Nackstrand / NTB Scanpix. Vis mer