Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney må vente på professorene

Og de kommer etter Trinidad-matchen.

(Dagbladet.no): Ikke en dag uten noe nytt om Englands VM-redningsmann Wayne Rooney (20). I går hintet Sven-Göran Eriksson om at United-spissen  kan få sjansen mot Trinidad og Tobago torsdag.

I dag avkreftes dette fra Tyskland, fordi England neppe tar sjansen på å bruke vidunderet før metatarsal-beinet er testet omhyggelig igjen, av professorene Angus Wallace and Chris Moran.

BBC Sports og en rekke andre britiske aviser skriver i dag at dette blir gjort fredag, ett døgn etter Trinidad-matchen.

På den måten reduseres sjansen for at Rooney på nytt blir skadd, som Manchester United hele tida har fryktet. Da Rooney ble friskmeldt i forrige uke meldte United klart fra at 300 millionersstjernen ikke kunne spille i gruppespillet.

Siden har Svennis blitt bare mer og mer optimistisk, ettersom Rooney sprudler på trening. Lagkameratene virker også sikre på at unggutten med den tette fysikken er klar for kamp.

- Han ser ut som han er i form på trening, og siden han er en førsteklasses spiller er det viktig at vi har ham tilbake, sier England-spiss Peter Crouch.

Trolig blir det svenskene som får møte Rooney på banen, i den siste gruppespillkampen om sju dager.

• Din kommentar: Lurt å være ekstra forsiktig med Rooney?

IVRER ETTER SPILL: Wayne Rooney sprang ut på banen for å kjenne på underlaget etter 90 minutter på benken mot Paraguay. Nå virker det klart at han heller ikke får sjansen mot Trinidad og Tobago.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling