Rooney mener dette er hans beste scoring for England

Rangerer gavepakken foran de 28 første landslagsmålene.

ENDELIG, WAYNE: Wayne Rooney har knapt noen gang fått en scoring mer servert enn den han nikket inn etter 48 minutter mot Ukraina. Men lettelsen var så enorm for spissen at han ikke kunne brydd seg mindre om forspillet. Foto: Carl de Souza/AFP/NTB scanpix
ENDELIG, WAYNE: Wayne Rooney har knapt noen gang fått en scoring mer servert enn den han nikket inn etter 48 minutter mot Ukraina. Men lettelsen var så enorm for spissen at han ikke kunne brydd seg mindre om forspillet. Foto: Carl de Souza/AFP/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DONETSK (Dagbladet): Han briljerte på ingen måte. Men tre ting var viktigere for England og Wayne Rooney mot Ukraina i går:

1. Spissen var tilbake på banen. 2. Han ble matchvinner. 3. England kvalifiserte seg til kvartfinalen, som gruppevinner.

- Det kunne blitt et par mål til, men det var godt å få det ene - og tre poeng, sa Rooney i intervjusonen i natt.

- Vi ender på topp av tabellen i gruppa, og vi har møtt tøffe lag. Nå håper vi at vi angriper derfra.

Italia neste På søndag venter Italia i Kiev. Seier der, og England kommer seg til semifinale i et sluttspill for første gang på 16 år.

- Vi håper vi kan passere det hinderet nå. Selvsagt blir det vrient med Italia, men vi ser fram til det. Og vi vet vi er vanskelige å slå, forteller Rooney.

Matchvinnermålet var kanskje det enkleste han har scoret for England. Forarbeidet fra Steven Gerrard var, slik kapteinens forestilling for øvrig, glimrende. Det var ikke keeperspillet til Andrej Pjutov.

Dermed fikk Rooney en gratismulighet med panna 40 centimeter fra målstreken. For spissen selv var det en uvurderlig gave å få.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer