Rooney mister kampen mot Norge

Plaget av ei vond tå.

MÅ DROPPE ULLEVAAL: Wayne Rooney har 73 kamper for England. Den 74. kommer ikke mot Norge. United-spissen er skadet. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
MÅ DROPPE ULLEVAAL: Wayne Rooney har 73 kamper for England. Den 74. kommer ikke mot Norge. United-spissen er skadet. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MÜNCHEN (Dagbladet): I mars skrev Dagbladet at billettprisene til Norges kamp mot England på Ullevaal blir rekordhøye. Mellom 550 og 750 kroner må du ut med dersom du ønsker et sete på landslagsarenaen 26. mai. Nå blir kampen en attraksjon mindre. Den engelske storavisa The Sun skriver i dag at Rooney sliter med ei vond tå, og må stå over kampen. Han slutter seg ikke til det engelske landslaget før 29. mai.

Frykt Tåproblemene skaper også frykt før EM i Polen og Ukraina - der Manchester United-spissen uansett må stå over de to første kampene. De spilles mot Frankrike og Sverige, i ei gruppe der også vertsnasjonen Ukraina er med. England-boss Roy Hodgson sier: - Wayne har spilt med en lett skade de tre-fire siste kampene. Han trenger noen uker på å bli skikkelig frisk.  I Las Vegas De siste dagene har Rooney feriert i Las Vegas, sammen med kona Coleen og sønnen Kai Wayne. Men ingen røyk uten ild ... Enkelte London-tabloider har mesket seg med bilder der angriperen fester til langt på natt - med kompiser - og omringet av lokale skjønnheter. - Jeg tilbød Wayne noen ekstra dager å hvile på. Jeg ønsker at han skal være en del av laget til vennskapskampen mot Belgia 2. juni, sier Hodgson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer