TVILSOM: Wayne Rooney (t.v.) er høyst tvilsom foran Manchester Uniteds møte med Fulham på Craven Cottage i ettermiddag. Spissen sliter med et magevirus, og var ikke med Manchester United til London.Foto: SCANPIX/AP Photo/Tim Hales
TVILSOM: Wayne Rooney (t.v.) er høyst tvilsom foran Manchester Uniteds møte med Fulham på Craven Cottage i ettermiddag. Spissen sliter med et magevirus, og var ikke med Manchester United til London.Foto: SCANPIX/AP Photo/Tim HalesVis mer

Rooney mister trolig Fulham-kampen

Slått ut av magevirus.

|||Fulham - Manchester United direkte i fotballstudio fra kl. 17.00.

(Dagbladet): Wayne Rooney var ikke med i Manchester Uniteds reisefølge da klubben dro sørover til London foran botekampen mot Fulham i ettermiddag.

Spissen sliter nemlig ikke bare med måltørke for tiden, men er også rammet av et magevirus. Rooney meldte seg syk da han ankom Uniteds treningsfelt i går i forbindelse med avreise, og ble beordret hjem av klubbens medisinske søtteapparat i frykt for at også andre spillere kunne bli smittet.

24-åringen er inne i en tung periode på fotballbanen, og har ikke scoret for verken klubb eller landslag siden i mars. Dermed kan det se ut til at Rooney blir nødt til å vente enda lenger på å få etterlengtet uttelling etter 18 målløse timer.

United har slitt tungt på Craven Cottage i ligasammenheng de siste to sesongene, og gikk på fjorårets styggeste tap da en Bobby Zamora i perlehumør terroriserte et høyst provisorisk borteforsvar i en kamp som endte med 3-0 til vertene. Året i forveien ble både Paul Scholes og Wayne Rooney utvist da United tapte 0-2.

I Rooneys fravær, kan nykommeren Javier Hernandez få sin debut fra start for gjestene. Han fikk 27 minutter for nettopp Rooney mot Newcastle i seriepremieren, og om sir Alex Ferguson skulle velge å bruke to spisser, vil Hernandez trolig få tillit framfor Michael Owen ved siden av Dimitar Berbatov.

Fulham, med Mark Hughes i sjefsstolen, åpnet med 0-0 borte mot Bolton forrige helg, men er vanligvis langt tryggere på eget gress. Forrige sesong kom 11 av 12 ligaseirer på Craven Cottage.

PS! Kampen har avspark klokka  17.00, og du kan følge den direkte i Dagbladets fotballstudio.