Gleder seg til ny sesong: Wayne Rooney. Foto: NTB Scanpix
Gleder seg til ny sesong: Wayne Rooney. Foto: NTB ScanpixVis mer

Rooney motivert etter forandringer:- Det er spennende tider

Manchester United-kaptein Wayne Rooney sier ansettelsen av José Mourinho har gitt han ekstra motivasjon før den kommende sesongen.

Mourinho, som har fått i oppgave å gjøre Manchester United til tittelutfordrere igjen, har sagt at han vil bruke Rooney høyere i banen enn hva som har vært tilfelle de siste sesongene.

Engelskmannen, som kun er fire mål bak Bobby Charltons scoringsrekord som Uniteds mestscorende noensinne (249 mål), sa til Inside United magazine at han virkelig ser fram til å jobbe med Mourinho den kommende sesongen og at han ser på portugiseren som en av de beste managerne i verden.

– Det er spennende tider for Manchester United. Jeg har alltid respektert ham både som en mann og manager, han er en hyggelig fyr og en av de mest suksessfulle managerne, sier 30-åringen om sin nye sjef før han fortsetter.

– Jeg liker å tro at jeg alltid er motivert som spiller, men det vil være å lyve å si at jeg ikke er enda mer motivert når en ny manager kommer til klubben. Jeg er sikker på at alle spillerne vil være glade for å jobbe under han og også vil prøve å imponere.

(NTB)