Wayne Rooney nærmer seg MLS

Rooney nærmer seg MLS:
- Skal til USA i forhandlinger

Ifølge britiske medier reiser Wayne Rooney denne uken USA for å gjennomføre medisinsk test og forhandlinger med MLS-klubben DC United.

TIL MLS? Wayne Rooney. Foto: AFP PHOTO / Paul ELLIS
TIL MLS? Wayne Rooney. Foto: AFP PHOTO / Paul ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Onsdag skriver både BBC og Sky Sports at spilleren og hans agent Paul Stretford reiser til den amerikanske hovedstaden for å møte representanter for Washington-laget.

32-åringen skal ifølge mediene allerede ha inngått en muntlig avtale med klubben, men ingenting kan formaliseres før overgangsvinduet i USA åpner i juli.

Sky Sports skriver at Rooney skal gjennomføre forhandlinger og medisinsk test i klubben, mens BBC erfarer at Rooney er tilbudt en kontrakt ut 2020-sesongen.

Oppholdet i USA vil maks vare i 48 timer, noe som kan tyde på at en overgang er nær. Ingen rundt klubbens førstelag vil være til stede ettersom laget spiller bortekamp mot Los Angeles FC lørdag.

Den tidligere Manchester United-profilen Rooney har ett år igjen av sin kontrakt med Everton. Om en eventuell overgang vil finne sted, blir til sjuende og sist opp til Premier League-klubben, ifølge BBC.

Rooney returnerte til Everton sist sommer etter 13 sesonger i Manchester United, der han blant annet vant serien fem ganger og mesterligaen. Etter returen til Everton har han spilt 40 kamper, og han ble klubbens toppscorer med elleve mål sist sesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer