AVSLØRER: Wayne Rooney avslører Craig Bellamy og Jon Walters som de eneste drittslengerene i Premier League. Foto: REUTERS / UEFA / Handout  via REUTERS 
AVSLØRER: Wayne Rooney avslører Craig Bellamy og Jon Walters som de eneste drittslengerene i Premier League. Foto: REUTERS / UEFA / Handout via REUTERS Vis mer

Rooney navngir to Premier League-spillere som har brukt drittslenging som våpen

Under onsdagens pressekonferanse ble Wayne Rooney spurt om drittslenging vil være et problem under kampen mot Wales. Ettersom Gareth Bale har vært ute for å provosere før kampen.

- Hvem vet hva Englandspillerne hadde opplevd dersom Craig Bellamy var på banen, sa England-kapteinen ifølge The Guardian.

- Jeg har ikke opplevd så mye av det i løpet av de kampene jeg har spilt. Craig Bellamy er nok den eneste spilleren i Premier League. Jon Walters også, men ikke like mye.

Rooney tror heller ikke at det blir noe problem under den viktige gruppekampen.

- Det er ingen andre jeg kommer på som bruker ord som våpen, og prøver å skremme spillerne på den måten. Jeg har spilt mot Ashley Williams og flere av de andre Wales-spillerne i Premier League. Det har ikke skjedd før, så jeg tviler på det skjer nå, sa Rooeny.

The Guardian var veldig interessert i å vite hva Bellamy og Walters har sagt i løpet av kamper, men da brøt landslagssjefen inn og hvisket «Ikke ta det agnet der».

Daily Mirror forteller videre at kapteinen passet på å sende et lite stikk til Bale, som har uttalt at ingen Englandspillere hadde kommet med på Wales' landslag.

- Vi har mange gode spillere, de har NOEN gode spillere.