Rooney nekter for at han bidro til at Schweinsteiger ble utvist

- Han kunne ha skadet meg.

Stjernespissen Wayne Rooney nekter for å ha bidratt til at Bastian Schweinsteiger ble utvist i tirsdagens mesterligakamp mellom Manchester United og Bayern München.

Schweinsteiger fikk sitt andre gule kort for kvelden da han skled inn mot Rooney mot slutten av 1-1-kampen på Old Trafford.

Dermed mister midtbaneprofilen returkampen hjemme i München neste uke.

Etter utvisningen ble det utvekslet sinte ord, og Schweinsteiger viste med pekefingeren tydelig hva han mente om Rooneys fall. I tillegg kunne det se ut som om Bayern-trener Pep Guardiola gjorde en «stupe-bevegelse» etter hendelsen.

- Jeg har egentlig ikke lyst til å fortelle hva han (Schweinsteiger) sa, men jeg synes det var en felling. Om jeg ikke hadde trukket meg, kunne han ha skadet meg. Han gikk inn med knottene, og dommeren viste ham ut, så det er ikke min avgjørelse, sier Rooney.

- Det er ikke hyggelig å se noen bli utvist. Jeg prøvde ikke å få ham ut. Han er en fantastisk spiller og åpenbart en de vil savne. I tillegg er Javi Martínez suspendert, men de har en stor tropp med spillere som kan komme inn, legger United-profilen til.

(NTB)