Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney nektet å berøre VM-trofeet

Overtroisk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Wayne Rooney kunne både løftet og kysset VM-trofeet i går, da den gyldne pokalen ble vist fram av VM-sponsorene i London.

Manchester United-spissen nøyde seg med å se - av frykt for å ødelegge sjansene til England i Tyskland.

- Jeg vil ikke ta på den, det kan utløse en forbannelse over sjansene våre. Bare når du vinner den skal du få lov til å løfte pokalen. Ellers er det best å la den være i fred, sier Rooney til The Sun.

Og legger ikke skjul på ambisjonene.

- Jeg skal løfte den når vi vinner i Tyskland.

Rooney og VM-turneringa deler sponsor, derfor havnet 20-åringen på utstilling med pokalen. Og når britisk presse fikk sjansen handlet intervjuene ikke bare om fotball.

Overfor nyhetsbyrået PA røpte den tettbygde unggutten at han gråt da han så boksefilmen Cinderella Man sammen med forloveden Coleen McLoughlin.

- Jeg er en normal gutt, og den hadde en trist slutt, sier Rooney.

BARE SE: Wayne Rooney viste fram nye sider av seg selv i går. Foto: Scanpix/Reuters
BARE SE: Wayne Rooney viste fram nye sider av seg selv i går. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

De eneste tårene han vil felle i VM er gledestårer.

- Vi er mange gode spillere i troppen, og vi kommer til å bli skuffet dersom vi ikke kommer hjem med VM-tittelen, sier Rooney.

United-spissen avslørte at U2, Sterophonics og Oasis er kraftig representert på Ipoden hans, pluss litt Cliff Richards og Beatles. De som møtte opp fikk også vite at Rooney ikke er så god i bordtennis, han foretrekker snooker dersom tid skal fordrives.

- Spør hvem som helst i England-troppen, og jeg er sikker på at de svarer at jeg en livlig person. Som unggutt liker jeg ikke å sitte på rommet mitt hele dagen. Jeg klarer egentlig ikke å sitte stille, det er bare sånn jeg er.

VINNERSJANSER: Rooney blir skuffet dersom England ikke vinner VM.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!