Rooney og Ferdinand kan fortsette på midtbanen

Ferguson fornøyd med eksperimentet. Se United-målene!

(Dagbladet.no): Wayne Rooney og Rio Ferdinand styrte Manchester United fra sentral midtbane da Wolverhampton ble banket 3-0 i FA-cupen i går.

- Det er mulig at jeg bruker dem der på onsdag, siden de begge spilte veldig bra, sier United-manager Alex Ferguson ifølge PA.

Paul Scholes, John O\'Shea og Ryan Giggs var skadd, Alan Smith var ikke helt klar og Darren Fletcher trengte hvile. Dermed startet United med en engelsk landslagsstopper og en landslagsspiss på midten.

Smith er suspendert til onsdagens ligamøte med Blackburn. Og Ferguson vurderer å vrake Fletcher til fordel for en ny opptreden av Rooney og Ferdinand på midten.

Tidligere United, Liverpool og England-midtbanespiller Paul Ince mener det vellykkede forsøket bør få Sven-Göran Eriksson til å vurdere å bruke Ferdinand på sin VM-midtbane.

- Jeg har alltid sagt at Rio er en fantastisk spiller, og han kunne hatt den defensive rollen for England. Jeg vet det er usikkert hvem som skal spille midtstopper, men Rio er god nok til å spille på den plassen. Sven burde se nøyere på det, fordi gutten er forbløffende god, mener Ince.

• Holder Rio Ferdinand mål på midtbanen til England? 

NYTT PAR? Wayne Rooney og Rio Ferdinand var en suksess som sentrale midtbanespillere for United. Foto: Reuters/Scanpix
NYTT PAR? Wayne Rooney og Rio Ferdinand var en suksess som sentrale midtbanespillere for United. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer