Rooney og Ronaldo kan gjenforenes neste sesong

Bookmakerne senker oddsen på «Real-Rooney».

MULIG GJENSYNSGLEDE: Bookmakerne tror Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo snart kan feire sammen igjen. Foto: AP Photo/Jon Super
MULIG GJENSYNSGLEDE: Bookmakerne tror Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo snart kan feire sammen igjen. Foto: AP Photo/Jon SuperVis mer

(Dagbladet): Etter at det i ettermiddag ble plassert flere store veddemål på at Wayne Rooney ville pakke kofferten og sette kursen mot Madrid, har flere av Bookmakerne redusert oddsen på en slik overgang.

Fra å ligge på 40-1, sank oddsen til 5-1 i løpet av noen øyeblikk. Flere av de store selskapene kunne melde om den samme utviklingen.

I følge Manchester Evening News skal en talsmann for Ladbrokes ha sagt at dette kan bli dyrt for selskapet om det skulle vise seg å stemme.

- Mange har satt store penger på at Rooney skal gå til Real Madrid til en kjempeodds. Satsingen ser ikke ut til å slutte, og er det hold i disse ryktene blir det store utbetalinger, sa han.

Rooney, som leverte et overgangsønske allerede før sesongen var omme, har vært koblet til en rekke klubber den seneste tiden. Både Paris Saint Germain, Monaco, Chelsea og Arsenal har blitt omtalt som nye arbeidsgivere for 27-åringen.

Mye av grunnen til at oddsen har sunket er ryktene om at Real Madrid-spiss Gonzalo Higuain er på vei til Arsenal og Emirates. Med det har den spanske hovedstadsklubben en åpning i angrepsrekka.

Ryktene vil nok heller ikke stoppe spekulasjonene rundt Cristiano Ronaldo. Kanskje vil dette åpne døren for en mulig bytteavtale mellom de to klubbene.

Like fullt er det verdt å nevne at de fleste betting-selskapene ser det som mest sannsynlig at Rooney forblir på Old Trafford også neste sesong.

HETE NAVN: Både Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney er hete navn på sommerens overgangsmarked. Foto: REUTERS/Kyodo/Files
HETE NAVN: Både Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney er hete navn på sommerens overgangsmarked. Foto: REUTERS/Kyodo/Files Vis mer