Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney og Scholes straffes

Mister tre kamper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Wayne Rooney og Paul Scholes\' utvisninger i treningskampen mot Porto kan bli kostbare for Manchester United.


Nå er duoen nemlig ilagt tre kampers karantene, som vil holde dem borte fra møtene med Charlton (23. august), Watford (26. august) og Tottenham (9. september).

Eneste mulighet de har til å slippe straff, er å sende fotballforbundet en velbegrunnet anke seinest fredag - og at FA faktisk synes anken er velbegrunnet.


Duoen risikerte først å miste seriestarten, men straffen ble utsatt fordi de hollandske arrangørene av The Amsterdam Tournament somlet med å sende dommerrapporten til det engelske fotballforbundet (FA).

Klubben vil antakelig anke dommen, står det å lese på Manchester Uniteds hjemmesider.

•Si din mening: Er det riktig å utestenge spillere i viktige kamper på grunn av feil de har gjort i en treningskamp?

STRAFFET: Paul Scholes og Wayne Rooney må stå over tre kamper på grunn av utvisningene de pådra seg i treningskampen mot Porto. Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX
STRAFFET: Paul Scholes og Wayne Rooney må stå over tre kamper på grunn av utvisningene de pådra seg i treningskampen mot Porto. Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX Vis mer