Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney om framtida: – Jeg har mange tilbud

Manchester United-kaptein Wayne Rooney røper at flere klubber ønsker å hente ham. Veteranspissen avgjør fotballframtiden om kort tid.

FÅR TRAVLE DAGER: Wayne Rooney avsluttet sannsynligvis Manchester United-karrieren med noen minutter som innbytter i Europa League-finalen i går. Nå må han vurdere hva slags tilbud han skal hoppe på. Foto: BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
FÅR TRAVLE DAGER: Wayne Rooney avsluttet sannsynligvis Manchester United-karrieren med noen minutter som innbytter i Europa League-finalen i går. Nå må han vurdere hva slags tilbud han skal hoppe på. Foto: BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rooney fikk noen minutter mot slutten av kampen mot Ajax onsdag, der United kunne juble for seier i europaligaen. Britiske medier spekulerer i at det var engelskmannens siste kamp for «de røde djevlene».

- Jeg kommer, i samråd med familien, til å ta en avgjørelse om framtiden i løpet av de neste ukene. Men jeg har mer eller mindre bestemt meg, sier Rooney til BT Sport, ifølge ESPN.

Den tidligere Everton-spissen sier følgende om ryktene.

- Det er mange tilbud på bordet, både i England og i utlandet, sier 31-åringen.

Rooney, som ble hentet til United i 2004, har fått mindre og mindre tillit under José Mourinho denne sesongen.

- En yngre utgave av meg selv ville ha vært mer frustrert, men jeg forstår hva klubben trenger. Og jeg respekterer det.

- Jeg er ikke en bedre spiller nå enn for ti år siden, men jeg føler at jeg fortsatt har kvaliteter som kan hjelpe laget. Som sagt, det er en avgjørelse jeg må ta. Den kommer snart, legger han til.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!