Rooney raser etter skandalevideo: - Det er bare bullshit

Benekter innholdet som fremkommer i videoen. Nå saksøker han Daily Mail.

I HARDT VÆR: Wayne Rooney anklages for tyveri. Selv benekter han alt, selv om videoen er offentliggjort. Foto: NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Wayne Rooney anklages for tyveri. Selv benekter han alt, selv om videoen er offentliggjort. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Wayne Rooney er en av verdens største fotballstjerner og tjener 3,6 millioner kroner i uka for sin heltidsstilling som angrepsspiller i Manchester United.

Den siste måneden har mannen med 109 landskamper og 51 mål for England vært ute på sidelinjen med en skade. På tribunen var han også for to år siden under en boksekamp mellom Carl Frochs og George Groves.

Da resten av de inviterte fotballstjernene dro hjem etter kampen, ble Rooney igjen og regjerte i Nikes lounge. På søndag publiserte Daily Mail overvåkningsbilder av hva som skjedde denne kvelden.

Se videoen her (ekstern lenke).

Bildene viser at Rooney stjeler sko og klær fra hyllene og frakter det med seg i en pose.

- Folk var sjokkert over å se Rooneys oppførsel. At noen som tjener over tre millioner i uka kan gjøre noe sånn, er helt uforståelig. Det er tydelig at Rooney stjeler. Man ser hvordan han debatterer med kompisene om hva han skal ta. Så tar han med seg posen og drar, sier et vitne til den engelske avisen.

Rooneys tallsmann benektet at dette er sant. FA har ikke kommentert saken. Det gjør imidlertid hovedpersonen selv i sosiale medier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer