Rooney sendes hjem fra Uniteds Asia-tur

Rakk bare en treningsøkt.

«ONE NIGHT IN BANGKOK»: Wayne Rooney og resten av United-troppen har akkurat kommet til Bangkok. Men Rooney er allerede på vei hjem til England etter det klubben opplyser er en skade på baksiden av låret (hamstring) på første treningsøkt. Foto: Rungroj Yongrit, EPA / NTB Scanpix
«ONE NIGHT IN BANGKOK»: Wayne Rooney og resten av United-troppen har akkurat kommet til Bangkok. Men Rooney er allerede på vei hjem til England etter det klubben opplyser er en skade på baksiden av låret (hamstring) på første treningsøkt. Foto: Rungroj Yongrit, EPA / NTB ScanpixVis mer

Manchester Uniteds Wayne Rooney (27) er satt på sidelinjen i en stund på grunn av at han nå har pådratt seg en hamstringskade.

Fjorårets Premier League-vinnere skal de nærmeste dagene og ukene turnere rundt i Asia og Australia. I kampene som går den nærmeste måneden må de klare seg uten Rooney.

- Wayne Rooney flyr hjem etter å ha pådratt seg en hamstringskade. Han er forventet å være ute i en måned, skrev klubben på Twitter torsdag.

Rooney kommer dermed sent i gang med sesongoppkjøringen og kan måtte slite med å finne toppformen før sesongen sparkes i gang.

(NTB)