Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Rooney ser ut som en ballong med frokostblanding på

Liam Gallagher mener Rooney burde skalle seg.

WEETABIX: Liam Gallagher mener håret til Wayne Rooney ser ut som en ballong med en Weetabix strødd over. Foto/Montasje: NTB Scanpix / Dagbladet
WEETABIX: Liam Gallagher mener håret til Wayne Rooney ser ut som en ballong med en Weetabix strødd over. Foto/Montasje: NTB Scanpix / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Tidligere Oasis-profil Liam Gallagher har aldri vært redd for å si hva han mener, og pleier å smøre ganske tykt på når han først åpner munnen.

I et intervju med The Telegraph lar Manchester City-supporteren verden få vite hva han mener om håret til Manchester Uniteds Wayne Rooney:

- Jeg liker det ikke. Han ser ut som en jævla ballong med en jævla Weetabix knust over. Han tar seg bedre ut skalla, gjør han ikke?, sier Gallagher.

Weetabix er for øvrig en fullkorns frokostblanding, som kommer i rektangel-form.

Gallagher, som nå er vokalist i bandet Beady Eye, snakker også ut om forholdet til broren Noel. De to har kranglet i en årrekke, og er ikke på snakkefot.

- Jeg kan ikke snakke med ham, jeg har aldri hatet ham. Han gjør sin greie, og jeg gjør min. Men jeg likte vår lille krangel - verden har vært kjedelig etter at vi begravde stridsøksa. Det har vært et helvete. Vi må starte festen igjen!

Gallagher er som nevnt Manchester City-supporter, og han godtet seg da City slo Manchester United på Emirates i fjor. Gallagher «kuppet» pressekonferansen etter kampen, og fyrte løs mot blant annet United-manager Alex Ferguson.

- Vi leder ligaen. Hva sier du til det, Fergie? På whiskyen igjen?, sa Gallagher.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media