Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney sier det var dumt å tvile på United

Takker supporterne for støtten.

I FORM: Wayne Rooney setter inn det andre målet for United mot Schalke på tirsdag, etter å ha spilt fram Ryan Giggs før det første. Foto: Friso Gentsch, EPA/Scanpix
I FORM: Wayne Rooney setter inn det andre målet for United mot Schalke på tirsdag, etter å ha spilt fram Ryan Giggs før det første. Foto: Friso Gentsch, EPA/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Wayne Rooney skapte et langvarig oppstyr i fjor da han ga Manchester United-manager Alex Ferguson beskjed om at han ønsket å forlate klubben.

Hovedargumentet hans var at han var usikker på klubbens ambisjoner. Ferguson klarte å overbevise spissen om at han burde bli værende.

Og når United nå er på full fart mot Champions League-finale og har en klar ledelse i gullkampen i Premier League, ser Rooney selv hvor meningsløs tvilen hans kunne virke.

Tabbe - Jeg gjorde en tabbe. Du vet, når jeg ser tilbake på det nå, må jeg bare gjenta: Hvor feil tok jeg ikke? Jeg er villig til å innrømme det, sier Rooney ifølge The Guardian.

Da Rooney la striden død ved å signere en ny kontrakt i oktober, sa han at det var opp til ham å vinne tilbake fansens støtte gjennom prestasjonene på banen.

- Jeg føler at jeg gjør det nå, sier han etter 2-0-seieren mot Schalke på tirsdag.

- Føler meg frikjent I den første kampen i Champions League-semien i Gelsenkirchen sto Rooney for en praktfull målgivende pasning til Ryan Giggs foran 1-0-målet, og satte selv inn 2-0.

Det 12. målet hans på 21 kamper siden nyttår.

- Jeg er strålende fornøyd med formen min for øyeblikket, og jeg er takknemlig for supporterne som har støttet meg hele veien. Jeg håper jeg har betalt tilbake til fansen nå. Jeg føler meg frikjent nå. Det skal bli en fantastisk avslutning på sesongen om vi kan komme til Wembley og vinne Champions League-finalen i tillegg til ligaen, sier Rooney.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media