Rooney skal ha blitt skadet på trening

Britisk avis med nyheter som kan gi Liverpool-forsvaret en enklere dag på jobben.

USIKKER: Etter å ha levert en god forestilling mot Chelsea, spøker det nå for Wayne Rooneys deltagelse i søndagens kamp mot Liverpool. Foto:  EPA/PETER POWELL
USIKKER: Etter å ha levert en god forestilling mot Chelsea, spøker det nå for Wayne Rooneys deltagelse i søndagens kamp mot Liverpool. Foto: EPA/PETER POWELLVis mer

(Dagbladet): Etter kampen mot Chelsea, virket det som om sagaen om Wayne Rooney omsider hadde fått sin slutt, og 27-åringen leverte en god forestilling for de regjerende mesterne.

I dag melder derimot Daily Mail at det kan spøke for Rooneys deltagelse i morgendagens storkamp mot Liverpool.

Han skal nemlig ha blitt sett på vei ut av Manchester Uniteds treningsanlegg med hodebandasje.

«Skade?» For et Liverpool-forsvar etter alle solemerker ikke består av Kolo Toure på søndag, kan det bety en roligere dag på jobben. Dermed kan jobben med å holde Manchester Uniteds angrepsvåpen i tømme bli noe enklere.

Som om ikke dette var nok, vil dette starte nye spekulasjoner rundt Rooneys fremtid. Alle som har lest Robbie Savages guide til hvordan man kommer seg vekk fra en klubb, vet at en «skade» er veldig populært i en slik situasjon.

Eventuelt er det bare spill for galleriet. Det vil ikke være første gang en klubb melder om skade på en nøkkelspiller, før han plutselig stiller klar til kamp dagen etter.

Det vil søndagen vise. Kampstart på Anfield er klokken 14.30.