GLAD TIL SLUTT: Wayne Rooney feirer ett av sine to mål mot Milan. I pausen var han sinna og gikk løs på medspillere verbalt. Foto: REUTERS/Giampiero Sposito
GLAD TIL SLUTT: Wayne Rooney feirer ett av sine to mål mot Milan. I pausen var han sinna og gikk løs på medspillere verbalt. Foto: REUTERS/Giampiero SpositoVis mer

Rooney skjelte ut United-spillere i pausen

Sier ikke hvem.

||| • Fotball-studio: To Champions League-kamper fra kl. 20.45

(Dagbladet): Milan - Manchester United 2-3.

Wayne Rooney var Uniteds store spiller da det engelske laget i går kveld for første gang vant borte mot Milan.

Han scoret to av tre mål og sørget for at rødtrøyene har meget gode sjanser for avansement til kvartfinalen i Champions League når italienerne kommer til Old Trafford 10. mars.

Verdens beste spiss?
Etter kampslutt ble Rooney hyllet som verdens beste spiss av manager Alex Ferguson.

Selv var han mest opptatt av at United ikke var like god før pausen, og mye tyder på at lært en ting eller to av sin skotske sjef.  England-spissen forteller at han leverte noe tilsvarende Fergusons hårføner-utskjelling i garderoben på San Siro.

- Jeg var veldig frustert over mange ting i første omgang. Noen gjorde ikke jobben sin ordentlig, og jeg sa i fra hva jeg følte, sier Rooney.

Han nevner ikke nevn, men The Guardian noterer seg at han gestikulerte mot både Nani og Darren Fletcher.

Skyllebøtta funket, United var bedre etter hvilen og Rooney scoret selv 1-2 og 1-3 før Milan reduserte på tampen.

Irriterer seg over Milans andre mål
- Vi startet dårlig i kampen, men så klarte vi å komme bra tilbake. Vi fortjente definitivt å vinne, og alt i alt synes jeg vi var det beste laget. Det var litt skuffende å slippe inn det andre målet, vi hadde kontroll. Men 3-2 på San Siro er er fantastisk resultat, sier Rooney.

Begge Rooneys mål var hodestøt, venstreback Patrice Evra gjorde likevel en pusse-sko-gest til spissen ute på banen i målfeiringen.

SCORING 24 OG 25: Wayne Rooney nettet med hodet, Patrice Evra syntes skoene fortjente en puss. Foto: REUTERS/Giampiero Sposito
SCORING 24 OG 25: Wayne Rooney nettet med hodet, Patrice Evra syntes skoene fortjente en puss. Foto: REUTERS/Giampiero Sposito Vis mer

Han fortjente det, Rooney har scoret hele 25 mål så langt denne sesongen.

- Han er en spiller i verdensklasse, og jeg håper han fortsetter sånn. Vi ønsker å vinne returen og vi tenker også på ligaen, sier Evra til Sky Sports.