LEI: Manchester Uniteds Wayne Rooney. Foto: David Klein/Sportimage/PA/NTB Scanpix
LEI: Manchester Uniteds Wayne Rooney. Foto: David Klein/Sportimage/PA/NTB ScanpixVis mer

Rooney slår tilbake etter skandaleoppslag: - Nok er nok

Avbildet beruset i britiske aviser. 

(Dagbladet): Det har vært en av ukas snakkiser i engelske medier: Wayne Rooneys fyllekule da han var på landslagsoppdrag med Three Lions. Saken har blitt omtalt som en «skandale».

Flere britiske aviser, deriblant The Sun, skrev at Rooney ubedt ble med på en bryllupsfest på hotellet, og seinere drakk seg «stupfull». Han skal også ha oppført seg dårlig.

Først nektet 31-åringen for å ha gjort noe galt, men bildene viste tydelig at Rooney ikke akkurat var edru. Seinere beklaget Rooney oppførselen via en pressemelding.

I kveld kom han innpå mot slutten i 1-1-kampen mot Arsenal på Old Trafford. Etterpå tok angriperen bladet fra munnen da han snakket med journalistene. Han er ikke fornøyd med hvordan saken har blitt omtalt i engelsk presse, som ofte er nådeløs.

- Det som har skjedd er respektløst, sier Rooney ifølge The Telegraph.

- Jeg er stolt over å få spille for landet mitt og jeg er stolt over det jeg har fått til. Det er ikke over. Jeg mener at det som har skjedd er respektløst. Det viser mangel på respekt og jeg mener at nok er nok. Det er alt jeg vil si, sier Rooney.

Liverpool-manager Jürgen Klopp er blant dem som har kommet med et forsvar av kritiserte Wayne Rooney.