Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wayne Rooney, England

Rooney slår tilbake mot fylleryktene:
- Det er beklagelig

- Valgte å bli værende på hotellet.

BESKYLDES FOR FYLL: Englands Wayne Rooney nekter for å ha vært på fylla under landslagssamlingen i helga. Foto: NTB Scanpix
BESKYLDES FOR FYLL: Englands Wayne Rooney nekter for å ha vært på fylla under landslagssamlingen i helga. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Wayne Rooney ble av flere britiske tabloidaviser beskyldt for å ha ødelagt et bryllupsselskap på Englands spillerhotell i London i helgen, og for å ha opptrådt i sterkt beruset tilstand.

Via sin talsmann bekreftet Rooney onsdag at han ble værende på spillerhotellet for å feire fredagens 3-0-seier over Skottland. Han sier at han stilte opp for å la seg fotografere, og han skrev autografer til noen av gjestene. Talsmannen hevder at noen har forsøkt å sverte Rooney.

– Wayne, som resten av det engelske laget, hadde fri lørdagskvelden. I stedet for å gå ut på byen valgte han å bli værende på hotellet for å slappe av. Under middagen fikk han spørsmål om å skrive autografer og være med på bilder fra flere av gjestene, sier Rooneys talsmann ifølge Sky Sports.

Manchester United-spilleren benekter opplysningene om han skal ha vært «stupfull», som noen av gjestene har uttrykt.

– Som alltid stilte Wayne opp for å skrive autografer, la seg fotografere og snakke med gjestene. Det er beklagelig at en eller to av disse personene forsøker å vende Waynes hyggelige oppførsel til sin fordel, sier talsmannen.

Rooney avsluttet landslagssamlingen noe tidligere enn planlagt på grunn av en liten kneskade. Han spilte ikke i 2-2-kampen mot Spania tirsdag.

Manchester United møter Arsenal lørdag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!