Wayne Rooney, England

Rooney slår tilbake mot fylleryktene:
- Det er beklagelig

- Valgte å bli værende på hotellet.

BESKYLDES FOR FYLL: Englands Wayne Rooney nekter for å ha vært på fylla under landslagssamlingen i helga. Foto: NTB Scanpix
BESKYLDES FOR FYLL: Englands Wayne Rooney nekter for å ha vært på fylla under landslagssamlingen i helga. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Wayne Rooney ble av flere britiske tabloidaviser beskyldt for å ha ødelagt et bryllupsselskap på Englands spillerhotell i London i helgen, og for å ha opptrådt i sterkt beruset tilstand.

Via sin talsmann bekreftet Rooney onsdag at han ble værende på spillerhotellet for å feire fredagens 3-0-seier over Skottland. Han sier at han stilte opp for å la seg fotografere, og han skrev autografer til noen av gjestene. Talsmannen hevder at noen har forsøkt å sverte Rooney.

– Wayne, som resten av det engelske laget, hadde fri lørdagskvelden. I stedet for å gå ut på byen valgte han å bli værende på hotellet for å slappe av. Under middagen fikk han spørsmål om å skrive autografer og være med på bilder fra flere av gjestene, sier Rooneys talsmann ifølge Sky Sports.

Manchester United-spilleren benekter opplysningene om han skal ha vært «stupfull», som noen av gjestene har uttrykt.

– Som alltid stilte Wayne opp for å skrive autografer, la seg fotografere og snakke med gjestene. Det er beklagelig at en eller to av disse personene forsøker å vende Waynes hyggelige oppførsel til sin fordel, sier talsmannen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer