Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney slo ikke kjæresten

United-spissen tilkjent oppreisning fra britiske skandaletabloider.

(Dagbladet.no): De engelske tabloidene The Sun og News of the World har ikke rykte på seg for å være blant de mest etterettelige avisene i England.


Spør bare Wayne Rooney.

I april i fjor skulle Rooney ha tilbrakt en kveld på nattklubben Brasingamens sammen med noen lagkamerater. Plutselig dukket kjæresten Coleen McLoughlin opp med noen venninner. Først skulle Rooney ha oversett henne fullstendig, før han til slutt gikk bort for å prate med henne. Dette førte angivelig til en voldsom krangel mellom de to, skrev The Sun. 

Ifølge The Sun skulle Rooney ha slått kjæresten, som forlot stedet gråtende.

- De hadde en krangel i nattklubben. Men de forlot stedet sammen og tilbrakte kvelden sammen. Alt er fint mellom de to, ble en talsmann for Rooney sitert på.

Coleen ble tillagt følgende sitat:

- Vi kranglet, men det ordnet seg da vi kom hjem.

Nå har The Sun og News of the World krøpet til korset. I et sjeldent kraftig dementi innrømmer de at historiene bare var oppspinn.

KJÆRESTER: Forholdet mellom Coleen McLoughlin og Wayne Rooney har vært stormfullt, men at United-spissen slår kjæresten er sludder. Derfor må The Sun og News of the World nå betale erstatning. Foto: EPA
KJÆRESTER: Forholdet mellom Coleen McLoughlin og Wayne Rooney har vært stormfullt, men at United-spissen slår kjæresten er sludder. Derfor må The Sun og News of the World nå betale erstatning. Foto: EPA Vis mer

- De saksøkte unnskylder inderlig for den smerte og ydmykelse forårsaket av disse ærekrenkende artiklene som i sin helhet var falske, sier avisenes advokat John Kelsey-Fry.

Rooney har akseptert å legge saken død mot en erstatning på 100 000 pund, som er snaut 1.2 millioner norske kroner.

United-spissen har bestemt seg for å donere beløpet til veldedighet.

Den siste uke har Rooney for øvrig måttet tåle store oppslag om et påstått vanvittig gamblingforbruk. Det er uansett lite mot hva Rooney måtte tåle da det ble kjent at han hadde hygget seg med en 50 år gammel bestemor. Hun saksøkte The Sun i august i fjor.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media