Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney slo ned motspiller på byen

- Michael Gray foreslo trekant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Nok en gang har Wayne Rooney havnet i et utenomsportslig søkelys.

Lørdag kveld var Rooney og forloveden Coleen McLoughlin på Panacea Bar and Restaurant i Manchester, da han ble oppsøkt av Blackburn-forsvarer Michael Gray.

- Wayne og Coleen hadde en hyggelig kveld ute med tre andre par. De spiste middag da Michael kom bort til bordet deres, sier en talsmann for Rooney ifølge nyhetsbyrået PA.

Gray skal da ha kommet med flere kommentarer til Coleen og de andre kvinnene rundt bordet. The Sun skriver at lagkameraten til Morten Gamst Pedersen lurte på om han og Rooney ikke kunne dele på jentene rundt bordet - slik at de fikk to hver.

Det falt ikke i smak hos Rooney.

Avisa skriver at Rooney da slo Gray i bakken - uten å reise seg, og at Blackburn-spilleren deretter forlot restauranten.

- Wayne ba Michael om å stikke flere ganger. Det oppsto en liten hendelse, men for Waynes del er denne saken nå ute av verden, sier hans talsmann.

Rooney er fortsatt utestengt etter at han pådro seg rødt kort i Amsterdam før seriestart. Han sonet også Englands to kvalikkamper (onsdag og forrige helg), på grunn av VM-utvisningen.

VAR PÅ BYEN: Coleen McLoughlin og Wayne Rooney spiste på restaurant, da Michael Gray kom bort til dem. Foto: REUTERS
VAR PÅ BYEN: Coleen McLoughlin og Wayne Rooney spiste på restaurant, da Michael Gray kom bort til dem. Foto: REUTERS Vis mer
GIKK I BAKKEN: På restauranten var det Michael Gray - og ikke Rooney, som her - som gikk i bakken.