Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney sov under hele VM-trekningen

Duppet av foran tv-en.

TRØTT TYPE: Wayne Rooney i kamp for England mot Kroatia i VM-kvaliken. Men da gruppene til sluttspillet i Sør-Afrika ble trukket på fredag, sov Rooney søtt på hotellrommet sitt i London.  Foto: Tom Hevezi, AP/Scanpix
TRØTT TYPE: Wayne Rooney i kamp for England mot Kroatia i VM-kvaliken. Men da gruppene til sluttspillet i Sør-Afrika ble trukket på fredag, sov Rooney søtt på hotellrommet sitt i London. Foto: Tom Hevezi, AP/Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet): Fredag kveld satt det fotballgale engelske folk på tuppen av sofasetet og trommet nervøst på bordplate mens de ventet på VM-trekningen.

Landslagsspiss Wayne Rooney var også spent. Sammen med resten av Manchester United-troppen tok han inn på hotell i London fredag ettermiddag, i forkant av lørdagens bortekamp mot West Ham.

Rooney rigget seg til foran tv-en på rommet, men så duppet den nybakte småbarnspappaen av.

- Faktisk sov jeg til klokka ti om kvelden, forteller Rooney til Daily Mail.

Trøtt pappa
- Vi kom til hotellet omkring klokka fem, og jeg la meg på senga for å se på TV. Jeg sovnet, og fant ikke ut hvordan trekningen ble før fem timer seinere, forteller han.

Rooney og kona Coleen ble foreldre til Kai Wayne Rooney for en drøy måned siden, og det er vel ikke utenkelig at den lille pjokken har sin del av skylda for at pappa Rooney duppet av under den spennende trekningen.

NYBAKT PAPPA: Wayne Rooney bar sønnen Kai Wayne da han og kona Coleen (nummer to fra venstre) forlot fødeklinikken i Liverpool 3. november. Foto: Paul Ellis, AFP/Scanpix
NYBAKT PAPPA: Wayne Rooney bar sønnen Kai Wayne da han og kona Coleen (nummer to fra venstre) forlot fødeklinikken i Liverpool 3. november. Foto: Paul Ellis, AFP/Scanpix Vis mer

England har overbevist under VM-kvalifiseringen, og i det fotballgale landet forventes det som vanlig at heltene deres skal vinne neste sommers VM, slik de gjorde på hjemmebane i 1966 - for bare drøye 43 år siden.

Da Wayne Rooney våknet, fikk han høre av lagkameratene at han i gruppespillet skal spille mot USA, Slovenia og Algerie.

- Bra trekning
En trekning som for eksempel fikk avisa The Sun til å levere den potensielt klassiske overskriften «Den beste engelske gruppa siden Beatles».

Også Rooney synes trekningen var bra for Englands muligheter til avansement, selv om han frykter amerikanerne.

- Det var en god trekning. USA er et bra lag. Jeg så dem slå Spania i Confederations Cup på TV og det blir en vanskelig kamp for oss.

Men Slovenia og Algerie mener han skal være England underlegne.

- Vi bør vinne de to andre kampene. Vi må respektere disse lagene, men det kunne vært verre, sier Rooney.

FAKSIMILE: The Suns nettutgave på lørdag.
FAKSIMILE: The Suns nettutgave på lørdag. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media