Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney spiller fra start mot Bayern

Klar på rekordtid.

TVILTE PÅ ROONEY: Manchester United-manager sir Alex Ferguson sa i går at han kanskje kan bli overtalt til å la Wayne Rooney sitte på benken - men Rooney har nå blitt så bra at han faktisk starter. Foto: AFP
TVILTE PÅ ROONEY: Manchester United-manager sir Alex Ferguson sa i går at han kanskje kan bli overtalt til å la Wayne Rooney sitte på benken - men Rooney har nå blitt så bra at han faktisk starter. Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| • Direkte 20.45: Manchester United - Bayern München og Bordeaux - Lyon

(Dagbladet): Manchester United-manager sir Alex Ferguson fastslo i går at toppscorer Wayne Rooney ikke kommer til å spille kveldens Champions League-kvartfinale mot Bayern München.

I hvert fall ikke fra start.

Nå melder både The Guardian og Sky Sports at spissen likevel kommer til å løpe ut på Old Trafford kvart på ni.

- Slo dem med RooneyDet har blitt spekulert i om uttalelsene til Ferguson denne uka bare har vært et psykologisk spill - noe skotten ikke akkurat er ukjent med.

Bayern-boss Louis van Gaal trodde derimot ikke på dette, da han ble konfrontert med disse spekulasjonene i går.

KAN VINNE UANSETT: Bayern München-trener Louis van Gaal mener de kan slå Manchester United uavhengig av om Wayne Rooney spiller eller ei. Foto: EPA
KAN VINNE UANSETT: Bayern München-trener Louis van Gaal mener de kan slå Manchester United uavhengig av om Wayne Rooney spiller eller ei. Foto: EPA Vis mer

- Nei, jeg tror ikke Ferguson kommer til å la ham spille. Dessuten vil jeg understreke at vi vant en kamp med Rooney på banen, så det er ikke sånn at vi ikke kan slå dem når han spiller, sier van Gaal ifølge The Guardian.

Tyskerne vant førstekampen 2-1 for en uke siden, etter at Rooney sendte engelskmennene i ledelsen. Spissen haltet derimot av banen rett før slutt, etter at han pådro seg en ankelskade.

Storscoreren var dypt savnet i helga, da United tapte hjemme for Chelsea.

HelomvendingSelv om Ferguson påsto at han var sikker i sin sak når det gjalt Rooneys sjanser, gjorde han en helomvending i går.

SKADD: Wayne Rooney ble hjulpet av banen med en ankelskade i førstekampen mot Bayern München. Foto: EPA
SKADD: Wayne Rooney ble hjulpet av banen med en ankelskade i førstekampen mot Bayern München. Foto: EPA Vis mer

- Nei, han har ikke en sjanse. Vi har gjort fine framskritt med gutten. Det medisinske støtteapparatet har gjort en fantastisk jobb, men jeg er ikke klar for å ta en sjanse med en spiller som ikke er hundre prosent frisk. Vi ser heller på Manchester City-kampen (17. april) eller kanskje på benken mot Blackburn (11. april), sa sir Alex først.

Og dermed kunne ballen vært lagt død. Men så ble Ferguson spurt om det ikke var den minste sjanse for at Rooney kan sitte på benken engang, klarte ikke manageren å være like bombastisk lenger.

- Jeg tror ikke det, nei. Kanskje han kan overtale meg til det. Men nei, dette er vanskelig, svarte han.

Nå har Rooney snakket seg helt inn på laget.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!