Rooney starter mot Sveits

Capello garanterer startsplass tross utroskapsryktene.

STARTER MOT SVEITS: Landslagssjef Fabio Capello garanterer at Wayne Rooney kommer til å starte mot Sveits i morgendagens EM-kvalikkamp.Foto: SCANPIX/AP Photo/Chris Radburn, PA
STARTER MOT SVEITS: Landslagssjef Fabio Capello garanterer at Wayne Rooney kommer til å starte mot Sveits i morgendagens EM-kvalikkamp.Foto: SCANPIX/AP Photo/Chris Radburn, PAVis mer

|||Fabio Capello gir Wayne Rooney tillit fra start i tirsdagens EM-kvalifiseringskamp mot Sveits til tross for utroskapsryktene rundt den engelske stjernespissen.

Engelske søndagstabloider skrev i helgen om at Rooney skal ha vært utro med en luksusprostituert mens kona var gravid. Det har ført til spekulasjoner om Manchester United-spissen ikke kom til å bli med landslaget til Sveits, men Capello garanterer at Rooney spiller.

- Ja, han kommer til å spille. Jeg snakket med ham, og jeg fulgte ham i de to dagene etter Bulgaria-kampen, og han var veldig, veldig god på banen. Jeg håper han presterer det samme i morgen (tirsdag) som det jeg så på Wembley, sier Capello.

Landslagskaptein Steven Gerrard tror Rooney vil klare å konsentrere seg om kampen.

- Han må håndtere en utenomsportslig sak, men jeg tror ikke det gjør at han ikke kommer til å spille bra. Jeg snakket med ham i dag og trente med ham i går, og han har vært den vanlige Wayne Rooney, som vi alle kjenner, sier Gerrard.

England åpnet sin EM-kvalifisering med 4-0-seier over Bulgaria. Sveits var ikke i aksjon sist fredag.

(NTB)