GODE KOMPISER:  Wayne Rooney og Ole Gunnar Solskjær er tidligere lagkamerater i Manchester United. Foto: NTB Scanpix
GODE KOMPISER: Wayne Rooney og Ole Gunnar Solskjær er tidligere lagkamerater i Manchester United. Foto: NTB ScanpixVis mer

Rooney synger ut på festvideo: - Ikke ta fra meg min Solskjær

Enestående hyllest.

(Dagbladet): Det ble en magisk lørdag for spillerne på Manchester United da de slo Crystal Palace 2-1 i FA-cupfinalen. Følelsen av å løfte sølvtøy for første gang på tre år, var noe helt spesielt.

Dette kom også til uttrykk på festen i London etterpå. Tirsdag har det lekket ut en video som viser følelser på kokepunktet. Og - ikke minst - videoen viser en Wayne Rooney (30) som drar i gang allsang.

En av sangene er «Solskjær-sangen». Rooney har skjorta utenfor buksa, og løfter pokalen i været, idet han synger siste setning:

«Please don't take my Solskjaer away!»

Ikke ta fra meg min Solskjær.

Legendestatus At sangen synges på festen etter FA-cupfinalen i 2016, kan ikke tolkes som annet enn en enestående hyllest av den nåværende Molde-treneren. Solskjær ga seg i United i 2007. Men fortsatt har han legendestatus i klubben.

Videoen som har lekket ut, varer i rundt ett minutt. Den viser også at United-kaptein Rooney synger om seg selv (!).

«Wayne Rooney - WAZZA - Wayne Rooney - WAZZA.»

At det var Rooney som grep mikrofonen, var ikke tilfeldig. Ifølge Manchester Evening News - som har lagt ut festvideoen her - har United-kapteinen et karaokeanlegg hjemme.

Engelske medier slår tørt fast at artisten Adele ikke bør frykte for jobben sin med det første.

Lang natt Det ble en lang natt etter FA-cuptriumfen, skriver Daily Mail. Spillerne var ikke tilbake på Corinthia Hotel i London før utpå morgenkvisten. Bilder viser horder av damer som har fiffet seg opp utenfor hotellet.

Fotballsesongen i England er over. Men for mange av spillerne blir det bare en kort pustepause. 10. juni starter fotball-EM i Frankrike. Nasjonene som er med - ikke Norge - forbereder nå begivenheten.

England spiller vennskapskamp mot Australia fredag.

PS: Her er hele Solskjær-sangen:

You are my Solskjaer,
my Ole Solskjaer,
You make me happy,
when skies are grey,
Oh Alan Shearer,
was f*ckin dearer,
please don't take,
my Solskjaer away!

FORNØYD:  En stolt pappa Wayne Rooney la ut dette bildet på Instagram etter seieren i FA-cupfinalen. Foto: NTB Scanpix
FORNØYD: En stolt pappa Wayne Rooney la ut dette bildet på Instagram etter seieren i FA-cupfinalen. Foto: NTB Scanpix Vis mer