GODE KOMPISER:  Wayne Rooney og Ole Gunnar Solskjær er tidligere lagkamerater i Manchester United. Foto: NTB Scanpix
GODE KOMPISER: Wayne Rooney og Ole Gunnar Solskjær er tidligere lagkamerater i Manchester United. Foto: NTB ScanpixVis mer

Rooney synger ut på festvideo: - Ikke ta fra meg min Solskjær

Enestående hyllest.

(Dagbladet): Det ble en magisk lørdag for spillerne på Manchester United da de slo Crystal Palace 2-1 i FA-cupfinalen. Følelsen av å løfte sølvtøy for første gang på tre år, var noe helt spesielt.

Dette kom også til uttrykk på festen i London etterpå. Tirsdag har det lekket ut en video som viser følelser på kokepunktet. Og - ikke minst - videoen viser en Wayne Rooney (30) som drar i gang allsang.

En av sangene er «Solskjær-sangen». Rooney har skjorta utenfor buksa, og løfter pokalen i været, idet han synger siste setning:

«Please don't take my Solskjaer away!»

Ikke ta fra meg min Solskjær.

Legendestatus At sangen synges på festen etter FA-cupfinalen i 2016, kan ikke tolkes som annet enn en enestående hyllest av den nåværende Molde-treneren. Solskjær ga seg i United i 2007. Men fortsatt har han legendestatus i klubben.

Videoen som har lekket ut, varer i rundt ett minutt. Den viser også at United-kaptein Rooney synger om seg selv (!).

«Wayne Rooney - WAZZA - Wayne Rooney - WAZZA.»

At det var Rooney som grep mikrofonen, var ikke tilfeldig. Ifølge Manchester Evening News - som har lagt ut festvideoen her - har United-kapteinen et karaokeanlegg hjemme.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Engelske medier slår tørt fast at artisten Adele ikke bør frykte for jobben sin med det første.

Lang natt Det ble en lang natt etter FA-cuptriumfen, skriver Daily Mail. Spillerne var ikke tilbake på Corinthia Hotel i London før utpå morgenkvisten. Bilder viser horder av damer som har fiffet seg opp utenfor hotellet.

Fotballsesongen i England er over. Men for mange av spillerne blir det bare en kort pustepause. 10. juni starter fotball-EM i Frankrike. Nasjonene som er med - ikke Norge - forbereder nå begivenheten.

England spiller vennskapskamp mot Australia fredag.

PS: Her er hele Solskjær-sangen:

You are my Solskjaer,
my Ole Solskjaer,
You make me happy,
when skies are grey,
Oh Alan Shearer,
was f*ckin dearer,
please don't take,
my Solskjaer away!

FORNØYD:  En stolt pappa Wayne Rooney la ut dette bildet på Instagram etter seieren i FA-cupfinalen. Foto: NTB Scanpix
FORNØYD: En stolt pappa Wayne Rooney la ut dette bildet på Instagram etter seieren i FA-cupfinalen. Foto: NTB Scanpix Vis mer