Rooney tar spissplassen på høstens flopplag

- Som å si at musikken i Grand Prix er dårlig. Sjekk laget!

SYMPTOMATISK: Wayne Rooney har vist stigning siden han kom tilbake fra skade, og kan fort eksplodere fra jul og ut sesongen. Men prestasjonene i United-trøya i høst gjør at United-spissen inntar spissplassen på vårt verstinglag for sesongens første halvdel. Her blåser han et straffespark mot Arsenal opp på Stretford End. Foto:  AFP PHOTO/ANDREW YATES
SYMPTOMATISK: Wayne Rooney har vist stigning siden han kom tilbake fra skade, og kan fort eksplodere fra jul og ut sesongen. Men prestasjonene i United-trøya i høst gjør at United-spissen inntar spissplassen på vårt verstinglag for sesongens første halvdel. Her blåser han et straffespark mot Arsenal opp på Stretford End. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Noen sier det ikke blir ordentlig jul uten «Grevinnen og hovmesteren» og Sølvguttene.

Vi sier at det ikke blir ordentlig jul uten å sette opp høstens lag av topper og flopper i Premier League.

I sistnevnte kategori manget det ikke på kandidater i år. Noen var bare for innlysende til å komme utenom (god jul til deg, Stephen Ireland), mens andre slapp unna verstinglaget med et nødskrik (sorry, John Carew).

Og før våre mest kritiske lesere rekker å sverge på at de etter denne artikkelen har lest Dagbladet for siste gang: Vi synes ikke Wayne Rooney plutselig er blitt en elendig fotballspiller.

Men ettersom han på sitt beste er en av verdens beste spisser, blir vi tilsvarende skuffet når han på tampen av desember står med én fattig scoring i Premier League. Og derfor har vi ikke nødvendigvis bare tatt med de som har vært dårligst, men også et par av dem har sviktet mest ut fra kapasiteten.

Noen av spillerne på dette flopplaget har vi derimot ikke hatt noen som helst forventninger til, men prestasjonene har likevel vært så triste at det ville vært synd og skam å overse dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer