Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney testet rockefoten

Skadet Rooney danset med kjæresten på Beckham-fest.

(Dagbladet.no): Bruddene i foten til Wayne Rooney gror bedre enn noen hadde våget å håpe. VM i Tyskland - som virket håpløst for Rooneys del for noen uker siden - er plutselig ingen utenkelighet lenger.

I helgen var Rooney og kjæresten Colleen McLoughlin på den stjernespekkede gjestelisten da David Beckham tromlet sammen til fest på Beckingham Palace.

Danset med Colleen

Og Rooney virket alt annet enn skadet da han svingte seg med kjæresten, fortalte Beckham på dagens møte med den engelske pressen.

- Han var på festen min her om dagen, og foten hans så fin ut. Han danset med kjæresten sin og så frisk ut da. Men vi må naturligvis vendte på røntgenbildene, sier Beckham.

Steven Gerrard har tidligere vært ute og karakterisert Rooney som nøkkelen til engelsk VM-suksess. David Beckham er av samme oppfatning.

- Verden trenger Rooney

- Hele nasjonen håper han blir frisk. Å ha Wayne Rooney på laget, ikke bare som en spiller, men som person, er noe vi alle trenger. Verden trenger å se Rooney i VM, sier han.

DANSET: Her er Wayne Rooney og kjæresten Colleen på vei til David Beckhams fest på Beckingham Palace. Rooney kjemper en desperat kamp for å rekke VM, og så uforskammet frisk ut da han danset med kjæresten hos Beckham. Foto: REUTERS
DANSET: Her er Wayne Rooney og kjæresten Colleen på vei til David Beckhams fest på Beckingham Palace. Rooney kjemper en desperat kamp for å rekke VM, og så uforskammet frisk ut da han danset med kjæresten hos Beckham. Foto: REUTERS Vis mer

PS! Også Gary Neville, Rio Ferdinand, Michael Owen, Theo Walcott og Frank Lampard var blant fest-deltakerne. I tillegg var det varlset på forhånd at Ronaldinho og Real-kompisene Roberto Carlos og Zinedine Zidane ville være til stede. Målet med festen var å samle inn penger til veldedighet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media