Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney tilbrakte 36 timer på hotellrom

Wayne og kjæresten fråtset i cheeseburgere og nuggets under sitt besøk i Paris.

(Dagbladet.no): Det er vel et udiskutabelt faktum at Wayne Rooney er en fantastisk fotballspiller, ikke minst med tanke på hans unge alder. Men ungguttens tilsynelatende totale mangel på kulturell dannelse er et hett tema i britiske aviser om dagen.

Vi har tidligere skrevet om Rooneys nye prangende hus, som har fått svært negative karakteristikker av britiske arktitekter.

Og denne uka har The Sun fotfulgt United-spilleren og forloveden Coleen McLoughlin på deres snartur til Paris. Der fant de ut at det unge paret kun brukte 6 timer til å sjekke ut hva byen har å by på, mens 36 timer ble brukt på hotellrommet.

Avisa fråtser i Waynes manglende interesse for byen, og påpeker at paret kunne ha spist L\'Avenue specials foie gras de canard (andepaté) eller Belle tranche de foie de veau, jus au balsamique (kalv i balsamico) på byens beste restauranter. I stedet bestilte de cheeseburgere og nuggets på roomservice.

Wayne og Colleen skulle egentlig ha sjekket inn søndag, men turen måtte utsettes etter at Rooney hadde festet til morgenkvisten på Manchester Uniteds julebord. Da paret kom til hotellet på formiddagen mandag, låste de seg straks inn på rommet og kom ikke ut før ti timer senere.

Etter et to timers måltid var det tid for å dra tilbake til rommet, og denne gangen ble de der i tolv strake timer.

Da de kom ut av rommet igjen kjøpte Coleen billetter til sightseeing på Seinen, noe som ifølge avisa fikk en sliten Rooney til å stønne høylytt flere ganger. Unggutten gikk i slitte klær med lua tredd nedover ansiktet.

Sightseeingturen ble raskt avbrutt da Coleen fant ut at hun måtte kjøpe noen smykker. To timer senere var de tilbake på hotellrommet, der de ble de neste 14 timene. Deretter bar det tilbake til Manchester.

  • Til parets forsvar skal det sies at det i det minste var utsikt til Eiffeltårnet fra hotellrommet.
ENGLANDS NYE BECKS?: Sladderen går om Wayne Rooney og kjæresten - her sammen med United-manager Alex Ferguson.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media