PÅ VIFT: Her er Wayne og Coleen Rooney på byen i Manhcester lørdag.  Før fotballfruen fikk dratt med seg spissmannen sin i en taxi ved halv seks-tida søndag morgen, brølte han fotballsanger i gatene og tisset på en søppelkasse. Foto: Eamonn og James Clarke/PA/Scanpix
PÅ VIFT: Her er Wayne og Coleen Rooney på byen i Manhcester lørdag. Før fotballfruen fikk dratt med seg spissmannen sin i en taxi ved halv seks-tida søndag morgen, brølte han fotballsanger i gatene og tisset på en søppelkasse. Foto: Eamonn og James Clarke/PA/ScanpixVis mer

- Rooney tisset på gata foran overvåkningskamera

Får advarsel etter fuktig bytur med kona.

||| (Dagbladet): Wayne Rooney hadde med fru Coleen på byen i Manchester i helga.

De startet med et restaurantbesøk lørdag kveld, og holdt det gående til tidlig søndag morgen, ifølge lokalavisa Manchester Evening News og The Sun.

Men før United-spissen tok til fornuften og hoppet i en taxi ved halv seks-tida - på streng ordre fra kona - rakk han å få andre bygjengere til å sperre opp øynene.

Blant annet har The Sun et bilde av Rooney sammen med to kompiser, der de angivelig går gjennom gatene og brøler supportersanger.

Tisset på søppelkasse Og Manchester Evening News skriver at Englands landslagsspiss ble fanget opp av et overvåkningskamera utenfor det populære utestedet Panacea mens han tilsynelatende tisset på en søppelkasse.

Pat Karney, som er talsmann for bymyndighetene i Manchester, sier han kommer til å sende et brev til fotballmillionæren og advare ham mot å gjenta oppførselen.

- Jeg kommer til å skrive til ham for å gjøre oppmerksom på at vi innfører en lov som sier at folk som urinerer i gatene våre vil bli straffeforfulgt, sier Karney.

Men denne gangen slipper Rooney altså unna med en advarsel.

- Jeg ønsker ikke å ydmyke ham ved å dra ham til retten, sier Karney.

Fersket med røyk Vitner skal også ha observert Rooney med en sigarett i munnen i løpet av festnatta. Det er ikke første gang han blir fersket mens han røyker. Under bryllupsreisen med Coleen for to år siden ble han fotografert med en røyk.

Den gang ble Rooney noe overraksende tatt i forsvar av landslagssjef Fabio Capello.

- Jeg kjenner mange spillere som røyker, det er en del av livet. Da jeg var spiller, var det mange av vennene og lagkameratene mine som røyket. Det avhenger av om han røyker fem eller tjue sigaretter om dagen, sa Capello da.