Rooney trente med ball

For første gang siden 29. april.

(Dagbladet.no): Wayne Rooney har nådd en ny milepæl i kampen for å spille i fotball-VM. I morgentimene i dag ble Rooney observert mens han løp, gjorde vendinger og sparket ball på Uniteds treningsfelt. Han ble tett fulgt av to personer fra Manchester Uniteds støtteapparat.

Treningen opphørte idet pressen ble sluppet inn på Carrington da resten av England-stjernene skulle trene, men påtroppende England-sjef Steve McClaren medgir at det var oppløftende å ha Rooney tilbake i lett trening.

Utrolig framgang

- Han har trent med Uniteds fysioterapeuter hele uka. Han tar skritt for skritt, og blir med oss til Tyskland på mandag. Ting ser bra ut, sier McClaren til Sky Sports.

7. juni skal Rooney igjen få foten med verdens mest omtalte metatarsal-bein scannet. Det vil trolig gi et endelig svar på om Rooney kan rekke Englands kamper dersom de avanserer til sluttspillet.

- Forhåpentligvis vil prøvene være OK, men han har hatt en utrolig framgang. Han er en selvsikker fyr, han ønsker å være med og han gjør alt som står i hans makt for å klare det, sier McClaren.

Lørdag møter England Jamaica på Old Trafford i sin siste oppkjøringskamp før VM.

Rooney trente med ball
Prins William fikk en siste oppdatering om skaden til Wayne Rooney da han i går var tilskuer til Englands trening på Carrington.