ROONEY-TRIO: Manchester Uniteds Wayne Rooney deler et øyeblikk med sønnene Klay (t.v.) og Kai etter kampen mot Arsenal i går. Foto: AP / Jon Super / NTB Scanpix
ROONEY-TRIO: Manchester Uniteds Wayne Rooney deler et øyeblikk med sønnene Klay (t.v.) og Kai etter kampen mot Arsenal i går. Foto: AP / Jon Super / NTB ScanpixVis mer

Rooney trodde ikke sine egne øyne da han snudde seg og så hva sønnen drev med

Stjernepotensial?

(Dagbladet): Wayne Rooney måtte stå over med skade da Manchester United og Arsenal spilte 1-1 på Old Trafford i går ettermiddag.

Superstjernen var imidlertid tilstede under kampen, og takket sammen med resten av spillerne - og deres familier - fansen for støtten etter kampen, ettersom det var årets siste hjemmekamp.

Rooney hadde med seg sønnene Klay og Kai ut på den berømte gressmatta. Pappaoppgavene var imidlertid ikke ferdige med det.

Da familien Rooney skulle forlate Old Trafford, skrev Wayne autografer til fansen som ventet utenfor. Alt var som det pleier der, altså.

Det var imidlertid da Uniteds nummer ti snudde seg, at han fikk seg en overraskelse. Sønnen Kai gjorde nemlig akkurat det samme.

- Jeg stoppet for å skrive noen autografer på Old Trafford i går, og så snudde jeg meg og så at Kai gjorde nøyaktig det samme, skriver Wayne Rooney på Instagram.

Han har også lagt ut en video av hendelsen, der man ser Kai Rooney skrive autografer, før han lar seg avfotografere med fansen. På slutten av videoen kommer en smilende, og litt brydd, pappa og tar med seg sønnen.

Om lille Kai blir en like god fotballspiller som senior, gjenstår å se, men han har åpenbart potensial til å bli en stjerne.

I stopped to sign some autographs at Old Trafford yesterday and turned around to find Kai doing the same ????

En video publisert av Wayne Rooney (@waynerooney)