Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney tror han blir bedre enn Cantona og Best

Rio avslører.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Wayne Rooney slo gjennom med et bra i EM i 2004. Noen måneder etter ble han kjøpt av Manchester United.

På landslaget og i United har han rykket å imponere Rio Ferdinand stort, skriver stopperen i sin nye bok «Rio my story».

20-åringen som går under kallenavnet «Wazza» på Old Trafford er ikke beskjeden, forteller Ferdinand i et bokutdrag som trykkes av The Sun i dag.

- Wazza tror faktisk han kommer til å bli bedre enn Eric Cantona og George Best. Han sa det selv en gang, halvt på fleip da vi var i garderoben. Vi snakket om Best, Bryan Robson og Cantona, om at de var legender i United, og han sa «Jeg blir den beste spilleren som noensinne har spilt for United». Han tror på det innerst inne, han skryter ikke.

Ferdinand røper at hele det engelske landslaget ble lamslått av Rooney da han som 18-åring kom inn på laget og overbeviste med stor selvtillit og ekstreme ferdigheter.

Det samme skjedde i United, og Ferdinand glemmer aldri da spissen debuterte med tre mål i Champions League-matchen Fenerbahce.

- Jeg tenkte «Min gud, vi har akkurat sikret oss Supermann».

• Din kommentar: Har du tro på at Rooney blir en større legende enn Cantona og Best på Old Trafford?

SNART LEGENDE: Wayne Rooney har større mål enn å bare spille for United. Han vil bli den største gjennom tidene. Foto: Scanpix/Ap
SNART LEGENDE: Wayne Rooney har større mål enn å bare spille for United. Han vil bli den største gjennom tidene. Foto: Scanpix/Ap Vis mer
LEGENDE: Eric Cantona ga seg på topp som 31-åring i 1997.
UNITED-LEGENDE: George Best, her i Los Angeles Aztecs-trøye da karrieren var på vei ned i 1976.