Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney ut mot kritikerne: - Jeg har flere år igjen

Har troa på flere kamper for England.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Manchester United-spissen Wayne Rooney har vært skadet i nærmere to måneder. Han har mistet kamper både for klubb- og landslag, og framtida på det engelske landslaget har blitt diskutert jevnlig av både medier og fans.

Nå slår stjerna tilbake mot kritikerne, og insisterer på at han har mer å gi. Det skriver den engelske avisa The Sun, etter et intervju med Rooney.

- Jeg føler jeg fortsatt har noen år igjen. Jeg må fortsette å prøve, først og fremst vil jeg hjelpe laget å score mål, sier Rooney.

Vil fortsette å score I desember gikk han forbi legendariske Sir Bobby Charltons rekord for flest mål for landslaget. Charltons rekord var på 49 - Rooney har nå scora 51 mål.

- Den rekorden har stått i over 40 mål, så det å være den som slår den betyr mye. Og det at Sir Bobby var der under tildelingen gjør det enda mer spesielt. Nå har jeg rekorden, men vil fortsette å score så mange mål som mulig, sier Rooney i intervjuet.

EM nærmer seg med stormskritt, og Rooney sier han ikke vil ta det med ro når han blir friskmeldt, for å kunne komme i best mulig form foran sommerens mesterskap i Frankrike.

Før han ble skadet følte Rooney at han spilte bra. Nå ser han framover og håper å bli klar.

- Skader i fotball skjer. Man ønsker jo ikke å bli skadet, men noen ganger skjer det. For å være ærlig, med den intensiteten det er i Premier League, bærer du alltid på noe, sier «Three Lions»-stjerna.

Jakter Champions League-spill Manchester United har ikke hatt sin beste sesong, og har høstet mye kritikk for å være et lite spennende lag å se på, og fordi de har scora lite mål.

Det ble bare europacupspill for de rødkledde denne sesongen, men i forrige runde ble de slått ut av Liverpool som denne uka møter Dortmund.

Nå jakter laget nye muligheter for Champions League-spill, og ligger på femteplass - ett poeng bak rivalen Manchester City, etter 31 spilte kamper.