Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rooney utestengt i tre kamper

Som ventet ble slaget på «Boxing Day» hardt straffet.

(Dagbladet.no): Manchster Uniteds vidunderbarn, Wayne Rooney, er utestengt i tre kamper etter å ha dyttet Bolton-forsvarer Tal Ben Haim i ansiktet andre juledag - «Boxing Day», melder AP.

Den 19 år gamle landslagsspissen starter suspensjonen allerede i lørdagens kamp mot Middlesbrough. Også tirsdagens kamp mot Tottenham og FA-cupkampen mot Exeter neste helg der igjen må United klare seg uten Rooney.

Alex Ferguson har brukt sterke ord om det engelske fotballforbundet (FA) etter at de siktet Rooney for voldelig oppførsel.

- Det er en skam. Tiltalen for voldelig oppførsel er bare pinlig. Enhver mann og hans hund vil være enig i at det ikke var voldelig det Wayne gjorde, uttalte en sint sir Alex til AP da tiltalen ble kjent.

Skjebnen til Tal Ben Haim avgjøres først 20. januar. Bolton-spilleren er anklaget for å ha filmet etter å ha fått dytten i ansiktet. Også det provoserer Ferguson:

- Hvorfor anklages han for filming hvis han ble utsatt for voldelig oppførsel? Jeg kan bare ikke forstå det. Hvis Wayne slo ham, kan han jo ikke bli anklaget for å filme!

Bolton-manager Sam Allerdyce innrømmer at Ben Haim falt svært lett på «Boxing Day».

STRAFFES: Wayne Rooney må stå over tre kamper etter å ha dyttet Bolton-spiller Tal Ben Haim. Foto: Reuters
STRAFFES: Wayne Rooney må stå over tre kamper etter å ha dyttet Bolton-spiller Tal Ben Haim. Foto: Reuters Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media