- Rooney var fredsmekler i tunnelen

Rio avviser slåssing.

(Dagbladet.no): Nesten to hele lag styrtet til i spillertunnelen på Old Trafford onsdag kveld.

Like før skal Rio Ferdinand ha lappet til Robbie Savage, da dommeren blåste til pause i semifinalen i ligacupen.

Rykter om et voldsomt slagsmål har svirret siden, men det avfeies av United-stopper Rio Ferdinand.

- Det var bare en bagatell. Vi hadde en liten diskusjon. Det er er sånt som skjer hele tida. Det er ingen grunn til opphisselse, og jeg er sikker på at Robbie er enig, sier Ferdinand til The Sun.

Wayne Rooney, 20-åringen som skjelte ut England-kaptein David Beckham i landskamp, får i dag noe av æren for at det ikke tok av i tunnelen.

United-spissen skal ha gått i mellom og fungert som fredsmekler mellom United- og Blackburn-spillerne, skriver avisa.

Avisa The Times har også snakket med vitner som avkrefter vill slåssing i tunnelen. Ett av vitnene er Rovers-manager Mark Hughes.

- Mitt synspunkt er at ingenting egentlig skjedde. Det er observatører i alle tunnelområder for tida. Hvis noe av betydning skjedde ville det kommet ut nå, sier Hughes som fortsatt er kritisk til Ferdinand.

VENNER IGJEN? Rio Ferdinand er sikker på at Robbie Savage er enig i et bråket på Old Trafford var en bagatell. Foto: Scanpix/Reuters
VENNER IGJEN? Rio Ferdinand er sikker på at Robbie Savage er enig i et bråket på Old Trafford var en bagatell. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Dere må spørre Rio Ferdinand om hvorfor han gjorde det han gjorde på vei ut av banen. Men det var litt av ingenting, og jeg synes vi kan sette en strek under dette.

TAKLING: Savage og Ruud van Nistelrooy i duell var foranledningen til Rovers-spillerens konfrontasjon med Ferdinand.