<strong>FORTVILTE:</strong> Wayne Rooney reagerte slik etter å ha bommet på en sjanse. Foto: REUTERS/Toby Melville/NTB Scanpix
FORTVILTE: Wayne Rooney reagerte slik etter å ha bommet på en sjanse. Foto: REUTERS/Toby Melville/NTB Scanpix Vis mer

Wayne Rooneys siste landskamp

Rooney var på alles lepper i avskjeden for England

I 3-0-seieren over USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Wayne Rooney kom ikke på scoringslisten i sin siste landskamp for England, men fikk være kaptein i 3-0-seieren over USA.

Den nåværende DC United-proffen Rooney var på alles lepper før privatlandskampen på Wembley. Den mangeårige England-kapteinen har vært ute av landslaget en stund, men fikk ta avskjed med sin 120. kamp for «Three Lions».

Det skjedde riktignok ikke fra start, men som innbytter i det 58. minuttet. Da ledet England allerede 2-0 etter en perlescoring av Jesse Lingard og et påfølgende debutmål av Liverpools Trent Alexander-Arnold.

Rooney var nummer to i køen da Fabian Delph svingte inn fra venstre etter 76 minutter. Men Bournemouths formspiss Callum Wilson kom først og tuppet inn 3-0-målet. Wilson scoret dermed i sin første kamp for England.

Publikum ropte «skyt!» nesten hver gang Rooney hadde ballen nær USA-målet, og på overtid fikk han en god sjanse fra 15 meter. Veteranen driblet seg fri og avsluttet, men keeper Brad Guzan var nede og stoppet forsøket.

Dermed endte kampen med 3-0-seier for England, som møter Kroatia på hjemmebane i UEFAs nasjonsliga søndag. Med seier der vil Gary Southgates menn vinne gruppe 4 i A-divisjonen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer