- Rooney var utro mens kona var gravid

Prostituert forteller sin historie til to engelske tabloider.

OPPTUR: Wayne Rooney gjorde en god kamp for England mot Bulgaria på fredag. To dager seinere avsløres en påstått utroskap - med en prostituert mens kona var gravid - i engelske aviser.  Foto: Kirsty Wigglesworth, AP/Scanpix
OPPTUR: Wayne Rooney gjorde en god kamp for England mot Bulgaria på fredag. To dager seinere avsløres en påstått utroskap - med en prostituert mens kona var gravid - i engelske aviser. Foto: Kirsty Wigglesworth, AP/ScanpixVis mer

|||
(Dagbladet): Prostituerte Jennifer Thompson (21) hevder Wayne Rooney kjøpte sex av henne for 10.000 kroner (1000 pund) natta.

Det skal ha skjedd sju ganger på fire måneder mens Rooneys kone Coleen var gravid med sønnen Kai.

Thompson forteller om forholdet både til Sunday Mirror og News of the World i dag.

- Det virket ikke som han brydde seg om hva han gjorde mot kona. Jeg tror han innbiller seg at han er uovervinnelig og urørlig. Som kvinne ville jeg ikke likt om noen gjorde sånt mot meg - spesielt om jeg var gravid, sier Thompson til News of the World.

- Blir med til Sveits Det har i formiddag blitt spekulert i om avsløringene ville føre til at Rooney ikke ble med det engelske landslaget til Sveits og EM-kvalikkampen på tirsdag.

BBC melder imidlertid nå at alt tyder på at Rooney blir med på turen.

Rooney måtte tåle mye kritikk for spillet sitt under VM i Sør-Afrika, og mistet også hodet og slang med leppa mot misfornøyde supportere.

Sportslig opptur Nylig endte han en fem måneder lang måltørke da han scoret for Manchester United mot West Ham. Og på fredag spilte han en god landskamp, selv om han ikke scoret noen av de fire engelske målene mot Bulgaria.

Men oppturen på banen kan fort drukne i avsløringene om privatlivet hans. I 2004 innrømmet Rooney å ha hatt sex med prostituerte.

Situasjonen hans er ganske annerledes denne gangen, hvor han var en gift mann med et barn på vei.

Ifølge Sunday Mirror skal Rooney i går ha fortalt en kamerat at han frykter at ekteskapet er ødelagt nå, og at han ikke tror Coleen vil tilgi ham.


NYBAKTE FORELDRE: Coleen og Wayne Rooney forlater sykehuset med sønnen Kai dagen etter at han ble født, i starten av november i fjor. Rooney skal ha sluttet å treffe prostituerte Jennifer Thompson i oktober. Foto: Nigel Roddis, Reuters/Scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Coleen og Wayne Rooney forlater sykehuset med sønnen Kai dagen etter at han ble født, i starten av november i fjor. Rooney skal ha sluttet å treffe prostituerte Jennifer Thompson i oktober. Foto: Nigel Roddis, Reuters/Scanpix Vis mer