Rooney vil ha på støvsugeren for å få sove

Eller kjærestens hårtørker.

(Dagbladet.no): Wayne Rooney framstår kanskje som en tøff type på banen, men når han brer dyna over seg om kvelden er han ikke spesielt barsk.

United-spissen er bokaktuell med selvbiografien «My Story So Far», og i et utdrag som ble gjengitt i Mail on Sunday i går, forteller han om hjelpemidlene han bruker for å få sove.

- Når jeg er alene, liker jeg ikke bare å ha på tv-en og lyset for å hjelpe meg å sove, men også en støvsuger, forteller han ifølge AFP.

Han avslører videre at kjæresten Coleen McLoughlin ikke er spesielt begeistret for støvsugertrikset. Heller ikke en vifte, som er et annet alternativ.

Rooney skal imidlertid utrolig nok ha fått gjennomslag for å bruke damas hårtørker.

- Jeg har ødelagt så mange hårtørkere ved å la dem brenne ut. Coleen hater det, sier Rooney.

Vanen - eller uvanen - skal Rooney ha hatt siden han var liten gutt. Altså bare noen få år.

Men foreløpig skal han ikke ha satt fyr på annet enn hårtørkerne til kjæresten.

TRYGG MED HÅRTØRKER: Wayne Rooney trenger lyden av en hårtørker for å få sove. United-manager Alex Ferguson har blitt kalt «Hårtørker\'n» etter noen heite utblåsninger i garderoben i pausene. Det er ikke kjent om Rooney pleier å sovne under tordentalene. Foto: AP/Scanpix
TRYGG MED HÅRTØRKER: Wayne Rooney trenger lyden av en hårtørker for å få sove. United-manager Alex Ferguson har blitt kalt «Hårtørker\'n» etter noen heite utblåsninger i garderoben i pausene. Det er ikke kjent om Rooney pleier å sovne under tordentalene. Foto: AP/Scanpix Vis mer

• Har du et søvntips til Rooney før han setter fyr på noe med Coleens hårtørker?

NEKTER STØVSUGING OM NATTA: Rooneys kjæreste Coleen McLoughlin nekter Wayne å sette på støvsugeren når de kryper til køys.