- Rooney vil til Barcelona

Men David Moyes vil beholde spissen, skriver engelsk presse.

TIL SPANIA? Wayne Rooney vil til Barcelona dersom har forlater Manchester United, men United vil beholde spissen. Foto: Andrew Yates / AFP / NTB Scanpix
TIL SPANIA? Wayne Rooney vil til Barcelona dersom har forlater Manchester United, men United vil beholde spissen. Foto: Andrew Yates / AFP / NTB ScanpixVis mer

Det er en ny dag med rykter og spekulasjoner i engelsk presse, og som vanlig dominerer Manchester Uniteds Wayne Rooney (27) overskriftene.

The Sun mener å vite at Rooney drømmer om å spille sammen med Lionel Messi og Neymar i spanske Barcelona. Avisa skriver at spissen vil koste i overkant av 200 millioner kroner.

Ryktene om Rooneys avgang har svirret siden Alex Ferguson fortalte at 27-åringen leverte søknad om å bli solgt. Rooney hevder ifølge britiske medier at han aldri offisielt ba om å få forlate klubben.

Uansett ønsker Manchester Uniteds nye manager David Moyes å beholde Rooney, skriver Daily Mirror.

De hevder at Moyes vil overbevise Rooney om at han er ønsket videre når Uniteds stjerner starter sesongoppkjøringen neste uke.

Luis Suarez (26) ønsker å forlate Liverpool, og Daily Star skriver at uruguayaneren er enig med den spanske storklubben Real Madrid om de personlige betingelsene.

Real Madrid har også vært interessert i landsmannen Edinson Cavani (26), men synes spissen blir for dyr. Chelsea virker å lede an i jakten på Napolis Cavani, men har gitt den italienske klubben beskjed om at de ikke vil betale mer enn 375 millioner kroner. Det er også Daily Star som skriver dette.

Cavani skal ha en klausul i kontrakten som sier at han kan bli solgt for rett i underkant av 500 millioner kroner.

TIL REAL MADRID? Luis Suarez skal være enig med Real om de personlige betingelsene. Foto: Eugene Hoshiko / AP / NTB Scanpix
TIL REAL MADRID? Luis Suarez skal være enig med Real om de personlige betingelsene. Foto: Eugene Hoshiko / AP / NTB Scanpix Vis mer

Manchester United virker nære å skaffe seg Barcelonas midtbanespiller Thiago Alcantara (22). Ryktene om overgangen har svirret i flere uker, og flere medier melder at spanjolen har bestemt seg for å gå til United. Den spanske avisa AS skriver at Barcelona skal bruke overgangssummen, rundt 150 millioner kroner, på å hente brasilianske Thiago Silva (28) fra Paris St. Germain.

Midtstopperen kom til klubben fra AC Milan i fjor sommer.

Carlos Tevez' turbulente opphold i engelsk fotball ser ut til å være over. Sky Sports melder at Juventus har fått et bud på rundt 100 millioner akseptert av Manchester City, og at spissen skal gjennomføre den medisinske testen i dag.

Sky Sports skriver også at Bayern München vil ha Arsenals franske midtstopper Laurent Koscielny, men at han selv ønsker å bli i London.

Liverpool har allerede handlet fire spillere denne sommeren, men manager Brendan Rodgers er fortsatt ikke ferdig.

Daily Mirror skriver at Henrikh Mkhitaryan (24) fra den ukrainske klubben Sjakhtar Donetsk skulker trening fordi de ikke vil selge ham til Liverpool.

- Vi har ikke mottatt et bud på spilleren, insisterer klubbleder Sergei Palkin ifølge avisa.

CHELSEA CALLING? Edinson Cavani jages av flere klubber, men Chelsea virker å lede an. Foto: Peter Powell / EPA / NTB Scanpix
CHELSEA CALLING? Edinson Cavani jages av flere klubber, men Chelsea virker å lede an. Foto: Peter Powell / EPA / NTB Scanpix Vis mer