Rooney ville ikke ta ferie

Dukket opp på trening i går.

(Dagbladet.no): Wayne Rooney spilte fra start i de tre siste julekampene til Manchester United. Manager Alex Ferguson syntes unggutten fortjente en pust i bakken, og ville gi ham ti dager fri.

Blant annet har Ferguson varslet at Henke Larsson debuterer sammen med Ole Gunnar Solskjær i FA-cupen mot Aston Villa på søndag.

- Ingen ventet å se ham

Men da de nest beste United-spillerne kom ut på treningsfeltet i går, oppdaget de til sin overraskelse Rooney i full aksjon foran mål.

- Ingen ventet å se ham, sier en United-kilde til The Sun.

- Vi trodde han hadde fått ferie, men han banket løs på ballen.

Kilden sammenlikner Rooneys timeslange skuddtrening med ekstratreningene David Beckham pleide å legge inn for å perfeksjonere skuddformen.

Fem kamper uten mål

EKSTRATRENING: Wayne Rooney fikk tilbud om ferie fra Alex Ferguson, men valgte i stedet å trene ekstra i går. Bildet er fra United-trening i november. Foto: AP/Scanpix
EKSTRATRENING: Wayne Rooney fikk tilbud om ferie fra Alex Ferguson, men valgte i stedet å trene ekstra i går. Bildet er fra United-trening i november. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Rooney har ikke scoret siden lokaloppgjøret mot Manchester City 9. desember. Siden har han spilt fem kamper uten mål.

- Det er første gang jeg har sett ham gjøre dette, men det har vært frustrerende for ham foran mål denne sesongen, sier kilden.

Mens de andre spillerne som spilte hele nyttårskampen mot Newcastle kun drev restitusjonstrening, spilte resten av førstelagstroppen mot reservene.

Rooney skjøt på mål.