GLATT I HUDEN ...  Wayne Rooney og England forbereder seg til kampen mot Danmark i kveld. Her fra trening i London denne uka. Foto: NTB Scanpix
GLATT I HUDEN ... Wayne Rooney og England forbereder seg til kampen mot Danmark i kveld. Her fra trening i London denne uka. Foto: NTB ScanpixVis mer

Rooneys ansikt er blitt het prat i England

Eksperter ikke i tvil.

(Dagbladet): Fotballen er full av eksempler på jålebukker. Primadonnaer som jogger rundt på lette silkeføtter, framfor å gi det remmer og tøy kan holde ute på banen.

Wayne Rooney (28) er vanligvis ikke i denne kategorien. Men de siste dagene har det oppstått spekulasjoner rundt utseende til Manchester Uniteds frontmann.

Eksperter på plastisk kirurgi er overbevist om at Rooney bruker botox for å fjerne rynker i ansiktet.

- Bra for ham, uttaler James McDiarmid, ifølge avisa Sunday People. Han er plastisk kirurg, og har sin egen klinikk i Cheltenham i England.

- Etter min mening har han hatt botox i ansiktsmusklene, erklærer han.

Godt sitert Flere aviser, deriblant Mirror, har plukket opp uttalelsene.

Det som har kastet bensin på bålet, er sammenliknende bilder av Rooney fra oktober i fjor og i dag. Den gang hadde han langt flere linjer og rynker i ansiktet enn nå, hevdes det.

- Han har en ungdommelig og glatt framtreden. Han ser veldig bra ut foran i ansiktet, sier kirurg Taimur Shoaib, som jobber på en klinikk i Glasgow.

- Forandringene vi ser samsvarer med bruk av botox.

Hårtransplantasjoner Rooney, som forbereder seg til kveldens treningskamp mot Danmark, har tidligere gjennomført to hårtransplantasjoner. Dette er en velkjent sak, ikke minst fordi han avslørte dette selv på Twitter.

- Jeg var i ferd med å bli skallet i en alder av 25 år, så hvorfor ikke. Jeg er fornøyd med resultatet, skrev han etter den første transplantasjonen.

Mobb på tribunen lot naturligvis ikke sjansen gå fra seg. Men kona Coleen var fornøyd, selv om hun benektet at hun hadde trukket i trådene.

Talspersoner for Rooney avviser at han bruker botox, og stempler skriveriene som «oppspinn».

Stjerna skrev for øvrig under på en ny kontrakt med United for ikke lenge siden. Ukelønn: Rundt tre millioner kroner.

Da skulle du ha råd til det meste ...

IKKE FULLT SÅ GLATT ...  Wayne Rooney var langt mer rynkede i huden før, hevdes det. Foto: NTB Scanpix
IKKE FULLT SÅ GLATT ... Wayne Rooney var langt mer rynkede i huden før, hevdes det. Foto: NTB Scanpix Vis mer