Rooneys brassemål mot City kåret til Premier League-historiens vakreste

- En stor ære.

SUPERSCORING: Wayne Rooney timet opphoppet mellom Vincent Kompany og Micah Richards perfekt, før han på akrobatisk vis hamret ballen opp Joe Harts lengste kryss. Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples
SUPERSCORING: Wayne Rooney timet opphoppet mellom Vincent Kompany og Micah Richards perfekt, før han på akrobatisk vis hamret ballen opp Joe Harts lengste kryss. Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Wayne Rooneys vanvittige vinnermål mot Manchester City på Old Trafford i februar i fjor er kåret til Premier League-historiens vakreste.

I forbindelse med 20-årsjubileet for ligaen har man bedt folket stemme i en rekke kategorier, og beste mål er første kategori som får en vinner.

Brassesparket som senket byrival City fikk 26 prosent av stemmene, mens Dennis Bergkamps mål mot Newcastle i 2002 fikk nest flest med 19 prosent.

- Jeg vokste opp med å se på Premier League, så at mitt mål blir stemt fram til det beste er en fantastisk følelse, sier Rooney om utmerkelsen.

- Det er så mange flotte mål på den lista, mål jeg så hjemme i stua som gutt: Shearers, Di Canios, Yeboahs, Beckhams. Å kjempe med dem og vinne er en stor ære, og noe jeg er veldig stolt av. Jeg må sende en stor takk til fansen som stemte på meg, sier United-spissen.

300 000 supportere har avgitt over 4,2 millioner stemmer i kåringene, som skal få hver sin vinner i løpet av de neste to ukene. 15. mai vil det avsløres hvem som vinner beste spiller og beste manager.

Som en av ti spillere kan John Arne Riise bli utpekt til PL-historiens beste venstreback.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer